reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

gratulacje dla wszystkich zdolniaczków

A u Wojtaszka- nowe osiagniecie z ostatnich 2 tygodni
- pieknie wymawia brry jak jada samochody jak mówi sie o samochodzie lub bawi sie samochodzikiem
- sam siada
- podnosi sie do stania jak ma oparcie
-potrafi nasladowac krówke -muuuu
-przytula sie jak sie mowi "przytul sie"
- potrafi udawac ze kicha jak robimy po jego nosku "kizi mizi' to udaje ze robi psik
- potrafi klekac
mmmm to chyba wszystko (zobacze do jego notesiku i jak cos pominełam to dopisze)

reklama
się robrykał wojtuś, proszę mu pogratulować tak wielkich i uroczych osiągnięć :-)

u nas kolejne kroczki, czyli kapsio juz wie gdzie miś na krzesełku i celuje na hasło gdzie jest miś, tym swoim kochanym paluchem w misia:tak:

A u nas Janek puszcza cienie :-p. Jak lampa świeci tak, że pokazują się na ścianie, to macha łapkami i obserwuje :-). No i złapałam te jego czołganie się, nieporadne ale jest. A dodatkowo już prostuje nóżki jak jest na czworakach :-).
I próbuje karmić Opisa skórkami od chleba i chrupkami :-/.

Ho, ho - ale spryciarze :-)
U nas malym osiagnieciem jest lekkie rozgadanie sie Jasia, ktory dotychczas byl raczej milczacym obserwatorem otaczajacej go rzeczywistosci ;-) Dzis spiewal "la-la-la... " :-)
Ruchowo niestety bez zmian :no:

Olek jak tylko uslyszy muzyke to tak sobie sprezynuje trzymajac sie mebli, wie tez ze cyk cyk, to sie pali swiatelko, wie co to jest piesek, kotek, misiu, bajka, autko, coraz smielej chodzi przy meblach bokiem, i staje przy scianie, jak jeszcze mi sie cos przypomni to napisze

Gratulacje dla dzieciaczkow

mój mały dopadł dziś pudło z klamerkami i pół dnia przy nich majstrował... "zawiaszał" je na stojaku CD:-D

reklama
zuzia od wczoraj "pełza" ... tzn. przemieszcza się :-)
Spieszę się, zeby pierwsza zlożyć GRATULACJE DZIELNEJ SU!!!
No to do przodu!
Synuś przed chwilą zaprosił do wspólnego cycania (ostatnio wstaje po cichu w lóżeczku i mnie wola, zebym go wzięła) więc nie zdążyłam skończyć posta no i doczytać wcześniejsze wspaniałe osiągnięcia pelzającego Jasia, siusiajacego do nocnika Rafalka, rezolutnego Kacperka i wszechstronnie uzdolnionego Wojtusia - wielkie gratulacje za nowe wspaniałe osiagnięcia.
A teraz idę spać. Może jutro poczytam resztę wątków....

Do góry