reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Chyba zacznę się niepokoić. Piotrek jeszcze nie siedzi, nie umie się przekręcić z brzucha na plecy i jakoś do pełzania też mu nie śpieszno :crazy: Albo Wasze dzieci są jakoś wybitnie zdolne albo z moim jest coś nie tak :baffled:

Gosiu nie masz czym się martwić, popatrz tylko na swoje zdjęcie w awatorku, przecież to prawdziwa akrobacja;-).

reklama
gosia - moj jest taki jak Twoj oprocz umiejetnosci jedzenia stopek - brzuchol mu przeszkadza albo nogi ma za krotkie :-D
Nie mam zamiaru jednak sie zadreczac, choc nie ukrywam ze jestem pelna podziwu jesli chodzi o umiejetnosci majowych dzieci - ALetko - Twoj synek naprawde rozwija sie w blyskawicznym tempie - oby tak dalej :-)

Aletko brawa dla synka że tak szybko raczkuje:-D

gosia nie masz się co martwić twój Piotruś to prawdziwy akrobata zdjęcie w aviatorku o tym przypomina

Jaka ja jestem szczęśliwa, że Janke jeszcze nie raczkuje :-D. Sam też nie siedzi, przewroty na brzuch pokazał że umie i na tym koniec. Teraz zaczął podnosić częściej nóżki i nawet z 2 razy kolanka go zainteresowały. No i jak je to dostaje 2 łyżeczkę i albo próbuje do buzi, albo (i częściej) z upodobaniem wali we wszystko jak w perkusję. Mnie przy tym nie oszczędza. No a dziś celował w łyżeczkę, którą go karmiłam, już do fechtunku się rwie!

Rafał tez jeszcze nie raczkuje ani sam nie siedzi. Dziś próbował wyśliznąc się z fotelika sposobem tyłek w górę i się zsuwamy. I coraz częściej zaczyna unosić dupcię w górę jak leży na brzuchu. W ogóle uwielbia warunki ekstremalne jak leży lub siedzi.

A i wreszcie zaczyna mówić "ma" bo do tej pory to tylko gu albo gie, łe ale ma nie było

U nas zimno, leje i już trzeci dzień siedzimy w domku, mały przez to jakis marudny zresztą wcale sie nie dziwie bo jak tu można trzy dni w domu wytrzymać:-(.

Zima idzie kurcze:szok:.

dzisiejsze osiagniecie Jasia to OBSIKANIE SOBIE TWARZY.... :rofl2:
Przewijalam go i podnioslam mu pupe zeby powycierac a on sobie w tym czasie siknal na twarz, a ze wrzeszczal to pewnie troche mu sie dostalo do buzi... :baffled:

heheh ale spryciarz z Jasia:-D

nie ma co się martwic ze moze sie napił troszke, niektórzy sie leczą swymi siu siuśkami, więc i Jasiowi nie zaszkodzą:laugh2:

reklama
Do góry