reklama
Kluliczek
Babka z laską
Tak się martwiłam, że Janek się nie przewraca na boki... Wczoraj zrobiła nam piekło wieczorem, ryczła z 3 godziny. Jak wreszcie postanowiłam go uspokoić przy kompieli to zobaczyłam na nóżkach takie małe siniaczki-wysypkę. Ale się przestraszyłam, teraz sądzę, że jak leżał pod kocykiem z gołymi nóżkami na macie to wlazła tam jakaś szczypawa i go tak załatwiła (lub inne coś pogryzło go). Wreszcie po przebraniu, utuleniu, pokochaniu mały się zmęczył i zasnął w wózeczku. Jak go przeniosłam do łóżeczka to musiał się przez sen powiercić i ułożyć. Ja patrzę, a on nogi w górę i myk na jeden boczek, potem powrót na plecy i myk na drugi . to znaczy że się przewraca, tylko jak jest przytomny to zbyt kombinuje i mu ciut nie wychodzi .
A moja córeńka dzisiaj obróciła się z plecków na brzuszek:-) Chciałam ją obrócić na boczek przy ubieraniu, a ona przy tym obracaniu na boczek zamachnęła się i wylądowała na brzuszku:-)
Piotrek zrobił to samo ale w nocy u nas w łóżku i byłam tak zaspana, że nie wiem czy to było świadomie czy przez przypadek ;-)
Jestem bardzo dumna z mojego szkraba, bo był dzisiaj bardzo dzielny na usg. Leżał sobie n aplecach i podziwiał sufit A lekarka stwierdziła, że się czepiam dziecka, jak powiedziałam, że jest często marudny
gosia strasznie fajny ten wasz Piotruś.
nasz kacperek normalnie wstaje do siedzenia i tak wytrzymuje jakies 20sekund.
a dzis w nocy postanowił mamie poprzeszkadzac i obudzil sie o 3 z wielkim guganiem. nie mogłam go uciszyc. smiałam sie z niego a on wteyd jeczze bardziej gugał i coraz głośniej.
nasz kacperek normalnie wstaje do siedzenia i tak wytrzymuje jakies 20sekund.
a dzis w nocy postanowił mamie poprzeszkadzac i obudzil sie o 3 z wielkim guganiem. nie mogłam go uciszyc. smiałam sie z niego a on wteyd jeczze bardziej gugał i coraz głośniej.
Ale super że wasze dzieciaczki chcą już siedzieć. Mój ani myśli. Moja mama stwierdziła że jest leń dlatego że ma za dobrze bo noszony i nie musi wstawać.
Szerlok mój tez dziś o 3 po karmieniu sobie gugał chyba z godzinę. (Chyba wymienie jeże na coś innego mniej towarzyskiego).
Szerlok mój tez dziś o 3 po karmieniu sobie gugał chyba z godzinę. (Chyba wymienie jeże na coś innego mniej towarzyskiego).
no tak tylko kacper to mnie juz odzywaczail dawno temu od wstawania w nocy, a tu taki suprise.
ile wasze dzieci spią w dzien? kacper to chyba oszalał. śpi łącznie w dzień maksymalnie godzine. no nic nie mogę bez niego zrobic. we wszystkim musi brać udział czynny.
ile wasze dzieci spią w dzien? kacper to chyba oszalał. śpi łącznie w dzień maksymalnie godzine. no nic nie mogę bez niego zrobic. we wszystkim musi brać udział czynny.
no tak tylko kacper to mnie juz odzywaczail dawno temu od wstawania w nocy, a tu taki suprise.
moj synek wczoraj mial dzien na spanie - jadl a potem spal min 3 h, ale dzisiaj juz odwrotnie - wlasnie zasnal po raz pierwszy od 9, zobacze jak dlugo pospi
pochwalimy sie - moj maly synek ma juz lasek swojego imienia ;-) - NAJSYMNIEJSY (moj maz mowi ze Szymus jest najszymniejszy ), na razie jest malutki, ale za kazde wejscie rosnie w nim jeden listek http://najsymniejsy.act4trees.com/
mozecie tez swoim maluszkom zalozyc takie laski (na dole po prawej stronie), a moze zrobimy lasek babyboomowy???
reklama
Gaal
Fanka BB :)
szerlock- moja zuzia to ostatnio nawet mniej śpi na spacerkach, ona uznaje tylko noc do spania, więc jak siedzę z nią w domu to już w ogóle nie idzie nic zrobić ( no oprócz klikania na bb) bo ona wciąż guga - a w zasadziew WRZESZCZY poza tym wszystko ogląda raz leży na macie, raz na mnie, raz na leżaczku na wpół lezy-siedzi, raz w łóżeczku leży i wpatruje się w sufit a w przerwach wali kupeczki i siusiale, ale to wszystko nie ma nic wspólnego ze snem maksymalnie pośpi do 1-1,5 godziny w ciągu dnia ...
Podziel się: