reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Felidae - super zajecia :-)
Ja tez sie z Jasiem wybieram u siebie w Gansku, choc slyszalam to o czym Ty jzu napisalas, ze dzieci bardziej nzi zajeciami sa zainteresowane zabawa w sali zabaw - pileczki, jezdziki itp.

No ale tak czy siak chce sprobowac. nie powiem - koszt jest spory, no ale zobaczymy. Jest sporo rzeczy do wyboru, ale zobacyzmy czy nie beda zbyt oblegane. Ide w niedziele na warsztaty (dla rodzicow i nauczycieli, wiec ide jako dwa w jednym ;-)) i sie dowiem. Aha - dla osob z Gdanska i okolic podaje link adres strony, ktorego nie umiem poprawnie wkleic...

WWW.CENTRUMEDWARD.PL

Uff... Jakos sie wkleil...

reklama
Hej wklejam mało wyraźne zdjecie z groty
Bylo fajnie jak bym byla sama to chyba bym przespala caly seans. U nas w grocie sa zabawki dla dzieci wiec cale 45 minut Misiek spedził z łopatą napelniajac i oprozniajac wielkie wiadro kamykami soli. seans wyglada tak: wchodzi sie do podluznego pokoju...ktorego sciany sa wylozone brylami soli, w "naszej" grocie sa trzy "tężnie" takie male...po których cieknie słona woda(sprawdzone przez mojego synka, ze slone hihi)pod nogami sa kamyki z soli ktore masuja stopy o ile sie chodzi w skarpetkach. Grota jest oswietlona lampami soli wiec jest dosc ciemnawo ale po krotkim czasie oczy sie przyzwyczajaja i do dopoczynku jest to super oswietlenie...jednak czytac sie raczej nie da:-) z glosnikow leciala bardzo cicha odprezajaca muzyka z wplecionymi odglosami morza i ptakow...jedyna wada to toze michal nie chcial wcale wychodzic i zrobilis,y sie bardzo senni...wiec polecam przed poludniowa dezemka lub wieczornym spaniem. U nas koszt to tak jak mowilam 9 zl pojedyncze wejscie osoby z dzieckiem. zwykly bilet 12 zl...w karnetach wychodzi taniej :-)

Załączniki

• DSC00244.jpg
    DSC00244.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
Musi byc swietna ta grota solna:tak::tak::tak::tak:Ja zorientuje sie gdzie jest u mnie i tez sie wybiore z moja trojca;-):-)
Dziekuje ze tak dokladnie wszytsko opisalas:tak:Naprawde wyglada na to ze jest super:tak::tak::tak:

u mnie dziś super słoneczna pogoda, do tego zero wiatru i jakies 2 stopnie na +. nawet ze spaceru nie chciało sie wracać, żeby nie kompletnie przemoczone rękawiczki synka bylibyśmy dłuzej.

reklama
A my właśnie skończyliśmy akcję zahaczykowania drzwi w domu - Janek nauczył się otwierac drzwi z klamki.
I jestem strasznie dumna, bo dziś sam wszedł po schodkach do zjeżdżalni w basenie z piłeczkami i zjechał w dół, a strasznie bał sie wczesniej :-D.
I rysuje już pętelki nie tylko takie linie proste gryzmolone :-D.

Do góry