reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dodeczka,

spokojnie. Brzuszek obniza sie czesto nawet na miesiac przed porodem ;D. Mi juz dawno sie znizyl i juz od okolo 3 tyg mam skurcze przepowiadajace. Czasami bardzo boli. Raz tez plakalam, ze dzidzia sie nie rusza to zaraz nastepnego dnia dala mi niezly wycisk ;). Ostatnio bardzo bolesnie nasciska na pecherz bo jest tez glowka w dol i do tego strasznie sie rozpycha. Taki jednak juz urok ciazy. Nic sie nie martw na zapas a zobazysz bedzie ok. Oczywiscie jak nadal beziesz czula ze jednak cos nie tak to biegiem do lekarza. Ale samym obnizeniem brzuszka to ja bym sie na twoim miejscu nie przejmowala :). Pozdrawiam.
Ania

reklama
Dokładnie ja mam brzunio nizej juz od 2 tygodni.Czasami mam wrazenie ze pekne,mały rozrywa mi zebra .
Ale to już niedlugo ...styczniowki to juz styczen ;D ja nie moge się juz doczekać.Codziennnie z Przemkiem zastanawiamy sie czy to nie dziś!?
Miało być 2-3 dni po odstawieniu leków a tu nic z tego.
Ciekawa jestem która z nas pierwsza przywita się z kruszynką :)...a może już pierwszy styczniowy maluch(upss :-[ przepraszam drugi :)) zawitał do środowiska gazowego.
Wszystkiego naj z pierwszym dniem 2006
Moj mały Kapselek dziś strasznie sie rusza -wierci,rospycha i kreci glowka....pierwszy styczeń to nawet niezła data :)

Izabelka : brzusio fajniutki...

Dziewczyny już jest nasz miesiąc :) :) :) super!! Niedługo każda z nas będzie miała przy sobie kruszynkę !!! :) :)

Dziękuję :) Wczoraj mój mąż stwierdzil, że jednak będzie mu brakowało brzuszka i zabaw z maleństwem, kopniaczków, widoków wystających części kochanego ciałka. Już nie możemy się doczekać, troszkę się boimy, ale to pewnie każda z nas ;) mam skórcze, ale nieregularne hihi no ciekawe...jak to będzie z nami wszystkimi :D
buziaczki

Bunia życzę Kochana lepszego samopoczucia :) Napewno się poprawi jak ukochasz pierwszy raz swoją Kruszynkę :)

Anusiakanusia ślicznie dziękuję za info :-* aż mi ulżyło psychicznie :) Poza tym dziś dzidzia nieźle daje w kość ;D Wierci się przeogromnie i meeega rozpycha :) Tobie kochana już tak niewiele do tej chwili zostało :) Oj...mmm ;D :-*

Mija no kto wie kto wie może jako pierwsza nam się pochwalisz swoją Kruszynką :)

Izabelka prześliczny brzuszek :) Oj tatuś nie będzie miał czasu tęsknić za brzuszkiem bo będzie zajęty tuleniem maleństwa :) Napewno przyjemniej ;)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie stycznióweczki i oby nasze maleństwa jeszcze troszkę posiedziały w brzuszkach by jak najwięcej wagi nabrać i gotowości :) Buziaczki dla brzuszków :-*

reklama
Do góry