reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dzioobek, ta moja koleżanka, o której pisałam, że też jest w ciąży ma starszego synka Piotrusia, który urodził się na samym początku 8 miesiąca i miał niezamkniętą przegrodę w sercu. Teraz jej synek 5 października skończył 5 lat i wszystko jest ok, tylko musi jeździć na kontrole co pół roku i mały nie może szaleć wyczynowo, ale sportowcem przecież być nie musi. U Aleksa też wszystko będzie dobrze, zobaczysz.

Pozdrowienia dziewczynki!!!!

reklama
Dzieki Kasiu za pocieszenie kazde mile slowo mile widziane ,wiem ze musi byc dobrze w koncu tyle na niego czekalismy :)
zawsze mosze byc wirtuozem fortepianu :) to oczywiscie zart:)

Nauseo! Brzuszek śliczniutki. :laugh:

Dziobku! To super ,że Aleks już ciągnie cyca i przybiera na wadze. Z jego serduszkiem też napewno będzie dobrze.

Kasiu! Fajnie ,że masz po sąsiedzku kolężankę w ciąży.

Mężu Buni! Ucałuj żonkę. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej wróciła do domku i żeby wszystko było w porządku.

Też się cieszę że mam koleżankę w ciąży-już doświadczona mama- ma 16 miesiecznego synka i teraz ma termin na grudzień :) zawsze można sobie pogadać i poradzić. No i np imprezkę zorganizować. Bo na Andrzejki nigdzie nie pobalujemy, a tak razem to będzie weselej. No i Sylwester przed nami- tylko nie wiem czy już dojdzie do siebie po porodzie :) A Wy dziewczynki planujecie huczne zabawy ? ;D ;D ;D

My chyba w tym roku nie pobalujemy. No chyba, że maleństwo w brzuszku ma rozrywkowe plany.
Nawet mi się nie chce. Ostatnio interesuje mnie głównie spanie, odpoczywanie i siedzenie w ciepełku. Strach pomyśleć, ale 10 grudnia mam jeszcze poważny egzamin,nie chce mi się go jak nie wiem co

Z pewnością sobie poradzisz. Ale mi też by sie nie chciało. Powinnam teraz siedzieć i czytać jakieś książki po rosyjsku czy ang żeby kożystać z tego wolnego...ale tak mi się nie chce :)

Dziewczynki korzystajmy póki możemy z tego słodkiego lenistwa, jak nasze maluchy juz będą na świecie nie poodpoczywamy sobie za dużo.

Przesyłam wszystkim pozdrowienia , buziaki oraz życzenia dużo zdrówka .

reklama
Izabelka pisze:
Z pewnością sobie poradzisz. Ale mi też by sie nie chciało. Powinnam teraz siedzieć i czytać jakieś książki po rosyjsku czy ang żeby kożystać z tego wolnego...ale tak mi się nie chce :)

mmm z tymi rosyjskimi podpowiemtaki fajny portal jest z roznymi rzeczami do poczytania:)
proponuje te dla dzeci o nieznajce poczytac Nosowa odrazu humor sie poprawi:)

odsylam do stronki http://www.litportal.ru/index.html?r=6&a=300

Aniolekk

Do góry