reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
witajcie. a oto mój brzuszek a w nim Monisia!!!
img14770do.png

img15052nn.png

img15074vs.png

reklama
Niunia!

Twój brzuszek jest uroczy, taka śliczna piłeczka. :laugh:Tylko pozazdrościć Monisi bo ma ładną mamusię i fajniusie mieszkanko.

Czesc dziewczynki dwa dni mnie nie bylo a tutaj tyle pieknych brzusi:)
Gratuluje wszsytykie brzusie sa piekniste a ich mieszkancy jeszcze bardziej pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty u lekarza:)

Dzięki dziewczyny! Aż się zarumieniłam hehe!
Wasze brzuszki też są super!! :laugh:
Za jakiś czas znowu będzie trzeba zrobić fotki.
Pozdrawiam

29tyg0dnibrzusiozprzodu2mm.jpg

tu fajnie wygląda, z przodu ma ładny kształt:)cos mnie wzięło dzoś na fotki

29 tyg i 0 dni:)
pozdrawiam i wybaczcie mi to chwalenie się,proszę o wyrozumiałość:)

nausea a gdzie masz sie chwalic jak nie tu i tutaj apel do wszsytkich brzuchatek :) chwalcie sie swoimi brzusiami bo za pare miesiecy bedzie wam brakowac swoich brzusiow:)
a wogole to nausea brzusio sliczny:)

reklama
Dzioobek jesteś super miła, ja myślę, że Aleks to szczęściarz i nie na darmo 'pchał 'się na świat do takiej kochanej mamusi:)Ucałuj to Swoje Słoneczko od cioci:)

Do góry