reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
DZiewczynki, brzuszki śliczne. Anusiukanusiu, Twoja Zuzanka ma naprawdę fajnie w takim ładnym brzuszku. Pozdrawiamy

Dzieki za wszystkie mile slowa Styczniowki, jesien jest faktycznie przesliczna.... Trzeba korzystac, a ja do tego robie to takze dla tatusia dzidzi i on sobie nas na necie chociaz popodglada... ;)

NUsea bedzie dobrze.

Dziewczynki brzuszki sliczniutkie i kazdy ma inny ksztalt,moj chyba ksztaltem bardziej zblizony do Aniusikanusi.Ty wiesz ze bedzie dziewczynka,a mowia ze jak okragly i do przodu to chlopczyk,lepiej nie wierzyc w takie gadanie,my bardziej nastawiamy sie na chlopca ale moze bedzie niespodzianka.

U mnie doktor stwierdzil dwukrotnie, ze to dziewczynka, na 100%- tak mu sie wyraznie ustawiala, sama zeszta widzialam, tak raz nogi rozlozyla a miedzy nimi sisiaczka nie bylo.... :D

U mnie już kilka razy powiedział, że na 100% chłopczyk, mały chętnie pokazuje siusiaczka :) Zresztą na kasecie też go oglądam- siusiaczek- nie ma wątpliwości ;)

reklama
Do góry