reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
a może zmienimy termin spotkania ja jakis "cieplejszy"? bo chyba strasznie mało osób bedzie....ja tez nie dam rady jesli bedzie taka pogoda:zawstydzona/y:

Nie odwołujmy:no::no::no::no:spotkamy sie we trzy, cztery pięć nastepnym razem moze bedzie nas wiecej

Kolejne spotkanie z tego co pamietam 14 marca???

Kto będzie na 100% w poniedziałek????:nerd::nerd::nerd:

Nie odwołujmy:no::no::no::no:spotkamy sie we trzy, cztery pięć nastepnym razem moze bedzie nas wiecej

Kolejne spotkanie z tego co pamietam 14 marca???

Kto będzie na 100% w poniedziałek????:nerd::nerd::nerd:

Ja będę tylko dajcie mi jakiś numer tel do którejś bo jak ja was w tym Olimpie znajdę skoro ja tam jeszcze nigdy nie byłam:szok::szok::szok:

Ja będę tylko dajcie mi jakiś numer tel do którejś bo jak ja was w tym Olimpie znajdę skoro ja tam jeszcze nigdy nie byłam:szok::szok::szok:

Ustalimy jakies dobre miejsce zbiorki:-D:-D:-D:-D

Ponawiam pytanie kto może przyjśc na 100% i gdzie najlepiej Wam pasuje???

Mi pasuje zarówno Plaza jak i Olimp

Anaconda pasuej Ci Plaza czy tylko olimp???

Ostatnia edycja:
To w koncu gdzie to spotkanie bedzie?:eek: bo widze ze tu same czechowianki sie spotkaja i pewne w olimpie?!

reklama
To w koncu gdzie to spotkanie bedzie?:eek: bo widze ze tu same czechowianki sie spotkaja i pewne w olimpie?!

Juz sama nie wiem...co mamy robic chcialam zeby zadeklarowaly sie chetne mamuski, ale te ktore przyjda na 100% i wtedy ustalimy, tzn dogadamy sie tak zeby wszystkim dogodzic...

Do góry