dzięki
to chyba tyle bo coś sienio mówiła że tam jest 7 miejsc
miałam Ci to właśnie napisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki
to chyba tyle bo coś sienio mówiła że tam jest 7 miejsc
Ja chcę ja...
o widze, ze żadna mnie nie zawdziedzie dzieki, bo wlasnie mialam pystac sie czy ktos zrezygnowal, bo musze jutro potwierdzic rezerwacje a pewnie zrobie to z pracy a tam nie mam mozliwosci wejscia na forum .
Senio ja nadal jestem na tak tylko nie wiem czy zostalam wpisana na liste bo przeczytalam po twojej rezerwacji:-)
marz jestes jestes
co do ubioru
W jaskini jest cieplo ok 20 stopni, wchodzi sie w skarpetkach, najlepiej bawelnienych, bo na podlodze rozsypane sa duze ziarenka soli. Ja ostatnio razem przebralam Julke w cienkie spodenki dresikowe, zeby bylo jej wygodnie, Jakby kos sie chcial przebrac to tez jest taka mozliwosc hmm nie wiem co wiecej... wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda