reklama
Też byłabym za wcześniejszą godziną i innym miejscem bo jak Sundey spostrzegła w Plazie są dzikie tłumy w kawiarenkach a poza tym ja uważam że tam nie ma miejsca na parę osób a ja jeszcze z wózkiem będę...
A czy to spotkanie nasze 15lutego,nie moglo by być wczesniej?o 17 to w plazie dzikie tlumy a w ciagu dnia jednak sporo ludzi w pracy siedzi!
Jakaś propozycja??
maltanka
Fanka BB :)
A czy to spotkanie nasze 15lutego,nie moglo by być wczesniej?o 17 to w plazie dzikie tlumy a w ciagu dnia jednak sporo ludzi w pracy siedzi!
jeśli miało by być wcześniej to ja odpadam, :-(mój M jest w domu dopiero o 16.30, więc ja najwcześniej na 17.00 dam radę, a z małym się nie wybieram raz, że zimno, dwa, że ja bez samochodu, a trzy, że z dzieckiem to nici z kawy:-(
a co do miejsca to kiedyś byłam tak w okolicach 17.00 w Olimpie, mało ludzi było, w Plazie może być tłok.
Co wy na Olimp?
ja nawet prawa jazdy nie mam a małego muszę zabrać a do Olimpu sie nie mam jak dostać....Chyba że nie chcecie aby przychodzić z dziećmi to nie przyjdę,,,ja niestety nie mam z kim go zostawić o tej porze bo mama i mąż w pracy.
maltanka
lareina ale Twój Gabryś jeszcze na tyle mały, że pewnie spokojnie śpi, mój to już taki ruchliwy, więc zabranie go ze sobą wiązałoby się z uganianiem się za nim z szybkim zmywaniem się do domu.
Ja dostosuje sie...padlo na Plaze bo z kazdej czesci Lublina blisko, co do godziny to w Plazie i tak bedzie duzo ludzi o kazdej godz bo to ferie(no moze z wyjatkiem 9 rano)
Ale jesli macie jakies ciekawsze miejsce to piszcie....
A ile nas ostatecznie zadeklarowało swoja obecność na 15 lutego????
Ale jesli macie jakies ciekawsze miejsce to piszcie....
A ile nas ostatecznie zadeklarowało swoja obecność na 15 lutego????
maltanka
Madzienka ja się piszę na dzień dzisiejszy, chyba, że zmienicie godzinę.
a co do miejsca to hmmm Plazy nie lubię i byłabym za czymś innym, może jakaś inna galeria, ale się dostosuje.
a co do miejsca to hmmm Plazy nie lubię i byłabym za czymś innym, może jakaś inna galeria, ale się dostosuje.
reklama