reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

A czy to spotkanie nasze 15lutego,nie moglo by być wczesniej?o 17 to w plazie dzikie tlumy a w ciagu dnia jednak sporo ludzi w pracy siedzi!:confused:

reklama
Też byłabym za wcześniejszą godziną i innym miejscem bo jak Sundey spostrzegła w Plazie są dzikie tłumy w kawiarenkach a poza tym ja uważam że tam nie ma miejsca na parę osób a ja jeszcze z wózkiem będę...

Też byłabym za wcześniejszą godziną i innym miejscem bo jak Sundey spostrzegła w Plazie są dzikie tłumy w kawiarenkach a poza tym ja uważam że tam nie ma miejsca na parę osób a ja jeszcze z wózkiem będę...

A czy to spotkanie nasze 15lutego,nie moglo by być wczesniej?o 17 to w plazie dzikie tlumy a w ciagu dnia jednak sporo ludzi w pracy siedzi!:confused:

Jakaś propozycja??

Tzn ja jestem nawet za Plaza,tylko wydaje mi sie,ze o 17 to jest tam mase ludzi bo to pora kiedy duzo ludzi jest po pracy.

jeśli miało by być wcześniej to ja odpadam, :-(mój M jest w domu dopiero o 16.30, więc ja najwcześniej na 17.00 dam radę, a z małym się nie wybieram:no: raz, że zimno, dwa, że ja bez samochodu, a trzy, że z dzieckiem to nici z kawy:-(

a co do miejsca to kiedyś byłam tak w okolicach 17.00 w Olimpie, mało ludzi było, w Plazie może być tłok.

Co wy na Olimp?

ja nawet prawa jazdy nie mam a małego muszę zabrać a do Olimpu sie nie mam jak dostać....Chyba że nie chcecie aby przychodzić z dziećmi to nie przyjdę,,,ja niestety nie mam z kim go zostawić o tej porze bo mama i mąż w pracy.

lareina ale Twój Gabryś jeszcze na tyle mały, że pewnie spokojnie śpi, mój to już taki ruchliwy, więc zabranie go ze sobą wiązałoby się z uganianiem się za nim z szybkim zmywaniem się do domu.

Ja dostosuje sie...padlo na Plaze bo z kazdej czesci Lublina blisko, co do godziny to w Plazie i tak bedzie duzo ludzi o kazdej godz bo to ferie:tak::tak::tak::tak:(no moze z wyjatkiem 9 rano:-D)

Ale jesli macie jakies ciekawsze miejsce to piszcie....

A ile nas ostatecznie zadeklarowało swoja obecność na 15 lutego????

Madzienka ja się piszę na dzień dzisiejszy, chyba, że zmienicie godzinę.
a co do miejsca to hmmm Plazy nie lubię i byłabym za czymś innym, może jakaś inna galeria, ale się dostosuje.

reklama
Do góry