reklama
Zawsze tak jest niestety im więcej osób tym ciężej się spotkać ja proponuje żeby zakładająca ten wątek osoba powiedziała termin i godz jakoś teraz to sobie każdy to zaplanuje.A tak to potem się wszystko rozmyje..a szkoda by było.Ja tez jestem za Plazą!!!Miłej nocy .papa
Tak to niestety jest. Masz rację - najlepiej "odgórnie" wybrać jakiś konkretny termin i godzinę, a każdy w ramach swoich możliwości się dopasuje i ci co będą mogli się pojawią:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Dobra to zarządzam nasze spotkanie na 14 marca (niedziela) godz 11,kto będzie mógł to się zjawi.Powinno być już w miarę ciepło.
Jeśli chcecie w mniejszym gronie na kawkę to nie mam nic przeciwko:-):-).
Dobra to zarządzam nasze spotkanie na 14 marca (niedziela) godz 11,kto będzie mógł to się zjawi.Powinno być już w miarę ciepło.
To ja się na razie zapisuje na to spotkanie, ale nie dam gwarancji, że będę, bo na 22 marca mam termin porodu, więc może być różnie;-)
myslalam ze uda nam sie wczesniej spotakc a nie dopiero w marcu...ja odpadam 14 bo moj P bedzie po operacji i raczej na ploty nie bede miala czasu:------(
A ni mozemy najpierw sprobowac w lutym np 15 luty poniedzialek, szkolne mamy maja ferie
maltanka
Fanka BB :)
ja też odpadam, bo to niedziela:-(
Madzienka mi pasuje jak na razie 15 luty, tylko ja mogę się wyrwać z domu po południu najwcześniej na 17.00
maltanka
Fanka BB :)
Marta nie masz nic przeciwko zeby wczesniej zaproponowac spotkanie
15 luty godz.17 Plaza???
mi jak na razie pasuje.
15 luty godz.17 Plaza???
15 luty mi pasuje...nie wiem tylko, czy uda mi się po południu wyrwać, ale bliżej terminu dam znać, czy dam radę
reklama
15 luty godz.17 Plaza???
ta data i miejsce też mi pasują jak mróz zelży bo ja byłabym z dzieckiem.A weekendy tak jak pisałam wcześniej odpadają.Myślę że to rozsądny termin i godzina dobra!:-)