reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

ja też jestem z Plazą a do terminu to byle nie weekend bo mam zjazdy;-)
poza tym bez dziecka w tygodniu mogę albo od 08.00 do 12.00 albo od 14.00 do 20.00;-)

reklama
Zawsze tak jest niestety im więcej osób tym ciężej się spotkać ja proponuje żeby zakładająca ten wątek osoba powiedziała termin i godz jakoś teraz to sobie każdy to zaplanuje.A tak to potem się wszystko rozmyje..a szkoda by było.Ja tez jestem za Plazą!!!Miłej nocy .papa

Tak to niestety jest:dry:. Masz rację - najlepiej "odgórnie" wybrać jakiś konkretny termin i godzinę, a każdy w ramach swoich możliwości się dopasuje i ci co będą mogli się pojawią:-)

Dobra to zarządzam nasze spotkanie na 14 marca (niedziela) godz 11,kto będzie mógł to się zjawi.Powinno być już w miarę ciepło:dry:.
Jeśli chcecie w mniejszym gronie na kawkę to nie mam nic przeciwko:no::-):-).

Dobra to zarządzam nasze spotkanie na 14 marca (niedziela) godz 11,kto będzie mógł to się zjawi.Powinno być już w miarę ciepło:dry:.

To ja się na razie zapisuje na to spotkanie, ale nie dam gwarancji, że będę, bo na 22 marca mam termin porodu, więc może być różnie;-)

myslalam ze uda nam sie wczesniej spotakc a nie dopiero w marcu...ja odpadam 14 bo moj P bedzie po operacji i raczej na ploty nie bede miala czasu:-:)-:)-:)-:)-:)-(

A ni mozemy najpierw sprobowac w lutym np 15 luty poniedzialek, szkolne mamy maja ferie

ja też odpadam, bo to niedziela:-(

Madzienka mi pasuje jak na razie 15 luty,:tak: tylko ja mogę się wyrwać z domu po południu najwcześniej na 17.00

reklama
Do góry