reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

Mi obie daty pasuja z tym , ja jak juz wczesniej pisalam musze Julke zabrac, wiec o 17 to dla mnie pozno juz, chyba, ze mialabym dobre połaczenie :sorry2:No własnie, gdzie mialoby byc to spotkanie?

reklama
ja jestem bez transportu więc wolałabym w godzinach kiedy jeszcze jest jasno i będę mogła dojechać wózkiem :) a co do daty to jestem do dyspozycji ;)

Mi najbardziej pasowala sobota chociaz teraz to obojetnie ale jesli ma byc to w Bugi to wezme chyba Mateusza. Ale chyba wolalabym 26.03

Miejsce super:tak::tak::tak::tak:

ja bede na pewno z Jula

To kiedy???

Rano wolałabym wczesniej ok.10 a popoludnie mi pasuje...wiec mi bez roznicy jesli wczesniej mozemy sie spotkac rano to jestem za piatkiem....
Dopasuje sie do wiekszosci

reklama
Do góry