reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
Dostałam odpowiedź z góry, że termin następnej soboty pasuje:cool: :tak: a miejsce i godzinę jeszcze ustalają:tak:. W zależności od godziny to mogę być sama lub z młodymi - żaden problem:-).

Hej girls
mi ta data w ogóle nie odpowiada. :no: To będzie ostatni weekend przed Wielkanocą gdy będę miała czas na zadbanie o siebie. Umówiłam się już do fryzjera i na pazurki. :-(

Ja sie dopisuje ale jesli chce cos wyniesc z tego spotkania to bede bez Mateuszka bo on mi minuty nie da posiedziec:-)

Napisałam już do Bestyji :tak:a promowane będą produkty Johnson:tak:.

Nie tak dziewczeta.
Będzie wykład, prowadzony przez osobę współpracującą z Johnson Baby albo w ogóle niezależną ale nie będzie to spotkanie reklamujace ich produkty. Temat nie bedzie brzmiał " nasze fantastyczne oliwki " ;-) tylko np " "problemy ze snem", "Masaż" , "Jak mówić by dzieci nas słuchały" itp, itd.

Nie tak dziewczeta.
Będzie wykład, prowadzony przez osobę współpracującą z Johnson Baby albo w ogóle niezależną ale nie będzie to spotkanie reklamujace ich produkty. Temat nie bedzie brzmiał " nasze fantastyczne oliwki " ;-) tylko np " "problemy ze snem", "Masaż" , "Jak mówić by dzieci nas słuchały" itp, itd.
No właśnie nie wiedziałam jak to napisać:sorry2:;-):tak:.

reklama
Do góry