Dziewczyny ja bym radziła ze stanikami przed porodem nie szaleć - ja poprzednio kupiłam w ciąży jak mi się powiększyły piersi a potem do karmienia to i tak na nic mi się nie przydały bo były za małe....mi się biust mocno zmieniał w zalezności od etapu karmienia - teraz zamierzam kupić najwyżej jeden krótko przed porodem chyba że któryś ze starych będzie dobry (mam czarnego allesa 85 E i w sumie już go noszę wiec nie wiem czy przy nawale w niego wejdę) a potem zobaczyć co się z biustem zadzieje - no ja przynajmniej za pierwszym razem jak kupiłam za szybko to się nacięłam i też szkoda mi było bo tanie to te staniki nie były (kupiłam np allesa 80 D a potem nie było szans się w niego zmieścić)
Poza tym wydaje mi się że alles ma niezbyt duże biustonosze w stosunku do rozmiaru - a może nie tyle co nieduże co te co ja miałam nie były rozciągliwe tylko takie ścislejsze-mocno trzymające
a w wielu sytuacjach i tak wolałam potem chodzić w zwykłych najwyżej z odpinanym ramiaczkiem i nie miałam problemów z karmieniem
a i jeszcze mi się sprawdziły po domu w momentach kiedy piersi były obolałe i do spania takie bezszwowe bezuciskowe topy gatty Gatta SPORT TOP bezszwowy mikrofibra SEXY 46-48 XL (645957393) - Aukcje internetowe Allegro - polecam nawet na spory biust (widzicie zresztą rozmiar )
Poza tym wydaje mi się że alles ma niezbyt duże biustonosze w stosunku do rozmiaru - a może nie tyle co nieduże co te co ja miałam nie były rozciągliwe tylko takie ścislejsze-mocno trzymające
a w wielu sytuacjach i tak wolałam potem chodzić w zwykłych najwyżej z odpinanym ramiaczkiem i nie miałam problemów z karmieniem
a i jeszcze mi się sprawdziły po domu w momentach kiedy piersi były obolałe i do spania takie bezszwowe bezuciskowe topy gatty Gatta SPORT TOP bezszwowy mikrofibra SEXY 46-48 XL (645957393) - Aukcje internetowe Allegro - polecam nawet na spory biust (widzicie zresztą rozmiar )