reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

Dziewczyny ja bym radziła ze stanikami przed porodem nie szaleć - ja poprzednio kupiłam w ciąży jak mi się powiększyły piersi a potem do karmienia to i tak na nic mi się nie przydały bo były za małe....mi się biust mocno zmieniał w zalezności od etapu karmienia - teraz zamierzam kupić najwyżej jeden krótko przed porodem chyba że któryś ze starych będzie dobry (mam czarnego allesa 85 E i w sumie już go noszę wiec nie wiem czy przy nawale w niego wejdę) a potem zobaczyć co się z biustem zadzieje - no ja przynajmniej za pierwszym razem jak kupiłam za szybko to się nacięłam i też szkoda mi było bo tanie to te staniki nie były (kupiłam np allesa 80 D a potem nie było szans się w niego zmieścić)
Poza tym wydaje mi się że alles ma niezbyt duże biustonosze w stosunku do rozmiaru - a może nie tyle co nieduże co te co ja miałam nie były rozciągliwe tylko takie ścislejsze-mocno trzymające
a w wielu sytuacjach i tak wolałam potem chodzić w zwykłych najwyżej z odpinanym ramiaczkiem i nie miałam problemów z karmieniem
a i jeszcze mi się sprawdziły po domu w momentach kiedy piersi były obolałe i do spania takie bezszwowe bezuciskowe topy gatty Gatta SPORT TOP bezszwowy mikrofibra SEXY 46-48 XL (645957393) - Aukcje internetowe Allegro - polecam nawet na spory biust (widzicie zresztą rozmiar :))

reklama
A to ja i mój brzuś :-):tak:

Załączniki

• Fota0135.jpg
    Fota0135.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 67
Karincia miło Cię zobaczyć w całej okazałości - niezmiennie szczuplaczek z Ciebie :) kurcze jak na was patrzę (te szczuplaki mam na myśli) to się zastanawiam czy wasze brzuchy do porodu osiągną takie wymiary jak co niektóre (mój między innymi) mają teraz - na ok 2,5 mca przed...

Karincia fajny masz brzuszek i cała dobrze wyglądasz :-) ciąża ci służy.Ja na twarzy wyglądam jak bym z miesiąc nie spała i w ogóle nędznie sie czuje:baffled:

Chogata właśnie jest większy bo podniósł się do góry-bynajmniej już w moje dżinsy się nie mieszczę:sorry:
Zaraz zmienie troszke dodam obok zdjęcie poprzednie....

No to juz jest dla porównania wyżej starsze zdjęcie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Śliczne Brzuszki :))) wszystkie bez wyjątku :tak::tak::tak:

Co do staników do karmienia to ja też polecam Alles - świetnie mi się sprawdziły przy Anieli - jest to ładna bielizna i wygodna :-D

Dla Warszawianek można je kupić/przymierzyć tu: Satine bielizna - Warszawa. Biustonosz na duży biust i biustonosz do karmienia. są na Puławskiej - tylko na allegro ceny są niższe niż te w tym sklepie

hej ja tez polecam allesa,super fasony i materiały.no i co najważniejsze wygladają ładnie:)
niestety nie moge nigdzie dorawać Stanik/biustonosz do karmienia Alles Mama 80F

Do góry