reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

A dziekuje, ja zawsze mialam konkretne brzuszki ale i dzieciaczki sporawe:-D
Malinka, Mola wy tez obiecalyscie swoje, czekam:-):-)
Obiecalam i slowa dotrzymam:tak: Musze kogos poprosic zeby mi fotke zrobil i na pewno wkleje. Moj brzucho sie zatrzymal:-) W piatym miesiacu byl duzy (powiedzialabym nawet wielki) jak na "swoj wiek" a od jakiegos czasu przestal tak rosnac. Chyba uslyszal jak wszyscy naokolo mowili: oooooooooo jaki masz juz duzy brzuszek!:szok: Na co ja odpowiadalam ze rosnie w zastraszajacym tempie i sie nie boi:angry: No i chyba sie w koncu przestraszyl:-D

reklama
Ja z rozmiaru C weszłam na D. Ostatnio rozglądałam się za biustonoszami dla karmiących. Czy wszystkie musza być takie zwykłe, pospolite czyli brzydkie ??:no::szok:

Tutaj tez sie trzeba nachodzic zeby ładny biustonosz dostrc.Nawet w "Mother care"są paskudne jak dla starej bebci:angry:.No ale poniewaz ja ostetnio narzekam jak stara babcia to zaczełam myslec ze powinien byc wygodny:sorry:,a potem ładny.

MOLA 1 i gdzie ta fotka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia brzuszek duży a nogi chudziutkie :)

a co do biustonoszy dla karmiacych polecam firmy alles np. Alles super MAMA NEW 80C -3 kolory - bez ryzyka!!! (626542273) - Aukcje internetowe Allegro
mają kilka ładnych modeli
u mnie nie sprawdziły się totalnie te bawełniane bez fiszbin - moze jeszcze przy małym biuscie ale przy rozmiarze E to była totalna porażka....używałam go czasem do spania
a ALLES są naprawdę ładne, maja trochę na allegro można pooglądać, ja mierzyłam w sklepie a potem taniej na allegro kupowałam

sporo jest naprawde ładnych :-) bo te w sklepach, które ogladalam to tragedia... :tak: tylko powiedzcie mi jaki rozmiar kupowac jak przed ciaza miałam 85 B/C i teraz tez mniej wiecej tak samo :sorry: kypowac wiekszy? jesli tak to o ile? buziaki

No jeszcze nie zrobiona:zawstydzona/y:
Ale zrobisz??Bo my czekamy?:-D:-D
Basiu nogi chudziutkie:szok::szok:Bo to tak boczkiem wiesz:tak::tak:

No całkiem niezłe te staniki:tak:.
No własie jak liczyc rozmiar bo mi mama mówi ze po urodzeniu sie wieksze zrobia:eek:?
A zrobia sie nawet o dwa numery potrafia sie zwiekszyc zwlaszcza przy nawale pokarmy, napewno musi byc wiekszy od obecnego rozmiaru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basiu ładne te biustonosze, teraz tylko znaleźć sklep i kupić dobry rozmiar, bo chyba już D muszę ;/
Więc w ciemno nie chce zamawiać :)

Mola czekamy na zdjęcie

reklama
Jeny to jak ja mam teraz rozmiar "e" a miejscami "f" to co potem będzie ?????A z synem miałam tak ,że po karmieniu wcale mi się nie zmniejszył biust tylko taki został ,więc jak startowałam z "b" to został mi "d".Chyba trzeba będzie zbierać na jakąś operację:wściekła/y:

Do góry