reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

Tutaj tez sie trzeba nachodzic zeby ładny biustonosz dostrc.Nawet w "Mother care"są paskudne jak dla starej bebci:angry:.No ale poniewaz ja ostetnio narzekam jak stara babcia to zaczełam myslec ze powinien byc wygodny:sorry:,a potem ładny.

U nas ładnych jeszcze nie spotkałam :-(

sporo jest naprawde ładnych :-) bo te w sklepach, które ogladalam to tragedia... :tak: tylko powiedzcie mi jaki rozmiar kupowac jak przed ciaza miałam 85 B/C i teraz tez mniej wiecej tak samo :sorry: kypowac wiekszy? jesli tak to o ile? buziaki

Mam nadzieje, że przy D zostane, dlatego takie też zamierzam kupić. Ale to bardzo indywidualna sprawa.

Kasia brzuszek duży a nogi chudziutkie :)

a co do biustonoszy dla karmiacych polecam firmy alles np. Alles super MAMA NEW 80C -3 kolory - bez ryzyka!!! (626542273) - Aukcje internetowe Allegro
mają kilka ładnych modeli
u mnie nie sprawdziły się totalnie te bawełniane bez fiszbin - moze jeszcze przy małym biuscie ale przy rozmiarze E to była totalna porażka....używałam go czasem do spania
a ALLES są naprawdę ładne, maja trochę na allegro można pooglądać, ja mierzyłam w sklepie a potem taniej na allegro kupowałam

Bardzo ładne. Poszukam sklepu, bo chciałabym przymiarke zrobic...

reklama
Macie fajne brzuszki ,ja myślałam ,że mój duży nie jest ale po zobaczeniu moich zdjęć raczej nie jest malutki.

U Was tez tak widać żyły na brzuchu:baffled:

Załączniki

• 8 mc ciąża i Kacper 001.jpg
    8 mc ciąża i Kacper 001.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 8 mc ciąża i Kacper 002.jpg
    8 mc ciąża i Kacper 002.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kokota no do malych to on napewno nie nalezy:-D:-DAle sliczny jest i zylki tez mam wszedzie

Uffffffffffff bo myślałam ,że tylko ja tak mam .Krew można mi pobierać z każdego miejsca:eek: Mam straszną sieć z żył na brzuchu i rękach

Aneczka masz właściwe porównanie ,wyglądam tak jakbym piłkę połknęła .Nie wiem jak Wy ale ja już sił nie mam ,noce są dla mnie straszne ,po dłuższym leżeniu na jednym boku strasznie minie biodro boli i aż cierpnę

Ano niestety ja leze na lewym boku to maly strasznie sie wierci chyba mu niewygodnie, w miare lubi jak leze na plecach ale to znow mi niewygodnie, wiec pozostaje nam pomeczyc sie jeszcze troche:baffled::baffled:

reklama
U Was tez tak widać żyły na brzuchu:baffled:

Widać, oj widać...

Aneczka masz właściwe porównanie ,wyglądam tak jakbym piłkę połknęła .Nie wiem jak Wy ale ja już sił nie mam ,noce są dla mnie straszne ,po dłuższym leżeniu na jednym boku strasznie minie biodro boli i aż cierpnę

Widzę, że należę do szczęściar. Nie wiem co to ból kręgosłupa, drętwiące biodro itp. Jedynie źle mi się oddycha jak leże na wznak, ale potrafie całą noc na lewym boku przespać. Niestety coraz częściej się łapie, że mam problem ze wstaniem z np nieskiego fotela lub podłogi :eek:

Do góry