Tutaj tez sie trzeba nachodzic zeby ładny biustonosz dostrc.Nawet w "Mother care"są paskudne jak dla starej bebci.No ale poniewaz ja ostetnio narzekam jak stara babcia to zaczełam myslec ze powinien byc wygodny,a potem ładny.
U nas ładnych jeszcze nie spotkałam :-(
sporo jest naprawde ładnych :-) bo te w sklepach, które ogladalam to tragedia... tylko powiedzcie mi jaki rozmiar kupowac jak przed ciaza miałam 85 B/C i teraz tez mniej wiecej tak samo kypowac wiekszy? jesli tak to o ile? buziaki
Mam nadzieje, że przy D zostane, dlatego takie też zamierzam kupić. Ale to bardzo indywidualna sprawa.
Kasia brzuszek duży a nogi chudziutkie
a co do biustonoszy dla karmiacych polecam firmy alles np. Alles super MAMA NEW 80C -3 kolory - bez ryzyka!!! (626542273) - Aukcje internetowe Allegro
mają kilka ładnych modeli
u mnie nie sprawdziły się totalnie te bawełniane bez fiszbin - moze jeszcze przy małym biuscie ale przy rozmiarze E to była totalna porażka....używałam go czasem do spania
a ALLES są naprawdę ładne, maja trochę na allegro można pooglądać, ja mierzyłam w sklepie a potem taniej na allegro kupowałam
Bardzo ładne. Poszukam sklepu, bo chciałabym przymiarke zrobic...