Mewa29
mama Adama
calkiem spory brzuszek Malinka duzy synek pewnie bedzie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elegancki ,ja jutro może pstryknę sobie zdjęcie ,bo mi się wydaje ,że tez przyspieszam:-)
Wczoraj mi mój syn właśnie pwoeidział:Ale ty masz kałdun.Widac ,że dzidzia rośnie":-) Komplement jak nie wiem coDziewczyny Wasze brzuszki śliczniutkie, widać że rosną a Wy dalej laski jak się nie patrzy
Chogata widać sporą różnicę pomiędzy jednym a drugim zdjęciem, brzusio rośnie
Mnie wczoraj jak szwagierka zobaczyła na dzien dobry usłyszałam "ale Ty jesteś gruba" Uśmiechnęłam się i podziękowałam z komplement. Chyba sama zapomniała jak w ciązy wyglądała!!
Mi tez mówi zwłaszcza jedna koleżanka ,która rok temu w sierpniu rodziła ,że mam wielki brzuch itd.Ale jak ją pytam o wagę (bo już na oko do tej pory brzuch niewiele jej spadł po porodzie i wogule nadal jakby jej te kilogramy zostały) to mó mówi za kazdym razem inaczej .A nawet przed ciążą była tęższa ode mnie.Ale teraz ma najwięcej do powiedzenia .Nie rozumiem jak do kobiety przy nadzieji można powiedzieć, że jest gruba .