reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

reklama
To ja dzis sie pochwalę brzuszkiem (bolącym zresztą) .Dla porównania pierwsze zdjęcie niecały 24 tydzień a drugie niecały 27tc

:-)

Dziewczyny Wasze brzuszki śliczniutkie, widać że rosną a Wy dalej laski jak się nie patrzy :tak:

Chogata widać sporą różnicę pomiędzy jednym a drugim zdjęciem, brzusio rośnie :tak:

Dziewczyny Wasze brzuszki śliczniutkie, widać że rosną a Wy dalej laski jak się nie patrzy :tak:

Chogata widać sporą różnicę pomiędzy jednym a drugim zdjęciem, brzusio rośnie :tak:
Wczoraj mi mój syn właśnie pwoeidział:Ale ty masz kałdun.Widac ,że dzidzia rośnie":-) Komplement jak nie wiem co:sorry2:

Mnie wczoraj jak szwagierka zobaczyła na dzien dobry usłyszałam "ale Ty jesteś gruba" :baffled: Uśmiechnęłam się i podziękowałam z komplement. Chyba sama zapomniała jak w ciązy wyglądała!!

Mnie wczoraj jak szwagierka zobaczyła na dzien dobry usłyszałam "ale Ty jesteś gruba" :baffled: Uśmiechnęłam się i podziękowałam z komplement. Chyba sama zapomniała jak w ciązy wyglądała!!

Nie rozumiem jak do kobiety przy nadzieji można powiedzieć, że jest gruba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
Nie rozumiem jak do kobiety przy nadzieji można powiedzieć, że jest gruba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mi tez mówi zwłaszcza jedna koleżanka ,która rok temu w sierpniu rodziła ,że mam wielki brzuch itd.Ale jak ją pytam o wagę (bo już na oko do tej pory brzuch niewiele jej spadł po porodzie i wogule nadal jakby jej te kilogramy zostały) to mó mówi za kazdym razem inaczej .A nawet przed ciążą była tęższa ode mnie.Ale teraz ma najwięcej do powiedzenia .

Do góry