reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

Deli, ja wiem... probuje sobie to tak wytlumaczyc: duzo miejsca dla dziecka, taka moja uroda, etc etc..
ale jak staje na wadze i widze ze przytylam z 63.5kg na 76.5kgczyli 13kg.. a to dopiero 28 tc... zalamka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja to pozniej zrzuce????????

reklama
wiem, ze czesciowo tak duzy przyrost wagi spowodowany jest zatrzymywaniem wody i zapaciami,..... ale nawet ta wymowka juz na mnie nie robi wrazenia..:szok:

Gosiu zrzucisz na pewno szybko... Ja też sporo przybieram i mam 11 na plusie i mam to daleko gdzieś... ważne, że Mała dobrze się rozwija i niech się zdrowa urodzi, a kilogramami będę się później smucić... Cieszmy się naszym stanem, a czy jest 20 czy 5 na plusie cóż jedne tyją inne nie i tyle.

Jak planowałam ciąże to zastanawiałam się jak można przytyć 20-30 kilo... Czy kobieta o siebie nie umie zadbać... Teraz jak jestem w ciąży wiem, że to nie zależy od tego co my chcemy i sobie życzymy i co robimy bynajmniej nie do końca.
Ja jem tyle co zawsze, a kilogramki lgną do mnie no cóż ...tak mam i tyle

Mam znajomą która przytyła 40 kg w ciąży. Ta to ma się czym martwić!! Pare dni temu urodziła, ale niestety wciąż wygląda jak ciężarna. Będzie miała sporo do zrzucenia, więc Wy dziewczynki przy tej dziewczynie to małe okruszki!!

Dziewczyny ja w pierwszej ciąży o "tej porze" miaalm też ok 14 kg na plusie, teraz ok 10...a mój jadłospis na pewno jakoś istotnie się nie rózni - więc to po prostu organizm tak sobie zarządza i o ile nie przejadamy się słodkościami i tłustościami to wpływu wg mnie na to nie mamy...poprzednio na poczatku 7ego miesiąca już byłam spuchnięta - widze po buzi na zdjeciach i obrączki już nie nosiłam a teraz jeszcze noszę - no i w sumie od czego to zalezy???
nie przejmujcie się - życze sobie i wam żeby wam poszło ze zrzucaniem tak jak mi poprzednio - oczywiscie nie w miesiąc po porodzie ale w parę miesiecy karmienia i normalnego trybu zycia samo sobie zeszło :)

Gosia 72 widze ,że wszystko poszło Ci w brzuch,bo nogi masz zgrabne i ręce też:-).A ja mam niby niewielki brzuch ,ale nogi i ręce ,że jak to mój znajomy powiedział ,że mogłabym zabić.Tyje na całej lini:wściekła/y:A na udach to mam taki cellulit ,że nigdy takiego nie widziałam :wściekła/y:.No i oczywiscie puchnę:wściekła/y:

Dziewczyny piękne macie brzuszki Gosiu masz super zgrabny brzuszek ja niestety mam troche wiecej tłuszczyku:-( ale mam nadzieje że po porodzie to zejdzie :-)
A to Mój brzuszek

Załączniki

• 25 tydzień.JPG
    25 tydzień.JPG
    9,8 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Już dawno nie pokazywałam mieszkanka dzidzi :tak: Pochwalę się jak urosło :-)

Zdjęcie trochę roznegliżowane :zawstydzona/y:

Zdjęcie zrobione 2 dni temu.

Do góry