reklama
Kozica - i jak?
Ja na dzień przed wizytą po schodach biegałam, i seksik z mężulkiem;-) na wywołanie zastosowałam
. Następnego dnia na wizycie lekarz mówi "dzidzius sie jeszcze nie szykuje na świat, nie ma skórczy, wszystko pozamykane", więc wracałam do domu i wkurzona planowałam juz pranie dywanu itp. 2 godziny po wizycie dostałam pierszwych skórczy a o 2 w nocy juz leciałam na porodowke ze skorczami co 7 minut. Także nie czekaj tylko działaj kochana;-)
Ja na dzień przed wizytą po schodach biegałam, i seksik z mężulkiem;-) na wywołanie zastosowałam
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
kozica
mama Jakuba i Juliana
Ewelia seks jest, spacery są, dom wypucowany (włącznie z oknami) i nadal nic... ale... dziś mnie coś mocniej brzuch boli, może się coś dzieje!'
A ja sobie zaplanowałam że pojedziemy dzisiaj z mężem na urodziny do koleżanki do Wrocławia (ok.1,5h drogi w jedną stronę), no ciekawe czy mnie do wieczora nic nie weźmie....
A ja sobie zaplanowałam że pojedziemy dzisiaj z mężem na urodziny do koleżanki do Wrocławia (ok.1,5h drogi w jedną stronę), no ciekawe czy mnie do wieczora nic nie weźmie....
kozica
mama Jakuba i Juliana
mrozik zaczynam już panikować...tak się boję tego wywoływania w środę... jutro to ja tu na forum chyba jajko zniosę a spać nie pójdę!!!!
Dzisiaj idę jeszcze na KTG, jak znowu nic nie wykaże to się załamię...mnie się wydaje że mam już jakieś skurcze tylko bardzo nieregularnie...
Dzisiaj idę jeszcze na KTG, jak znowu nic nie wykaże to się załamię...mnie się wydaje że mam już jakieś skurcze tylko bardzo nieregularnie...
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Kozica - nie ma co sie wywoływania bać. Naprawdę. Jak nie zacznie sie samo (a pewnie sie zacznie skoro już jakieś sa), to podadzą ci kroplóweczke i przy twoim rozwarciu to migiem pójdzie.
Jak jescze będziesz mogła to daj znać co ktg wykazało - ale pewnie już nie będziesz miał okazji
Trzymam kciuki
Jak jescze będziesz mogła to daj znać co ktg wykazało - ale pewnie już nie będziesz miał okazji
reklama
Podziel się: