reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Witajcie
Wczoraj z Wiktoriom wróciłyśmy do domku. Urodział sie 6 marca o 15:25. Siłami natury - 3100 g i 55 cm długa. Chudzinka straszna ;). Udało sie bez nacięć i pęknięć i nawet nie czuję ze rodziłam. Super sprawa :)
Filipek za to chory na zapalenie oskrzeli i nie mam zbytnio czasu przez to. Dla siostrzyczki jest bardzo miły i wszystko by jej oddał.
POzdrawiam

mrozik - moje gratulacje , ciesze się ze juz po, to niech się dobrze chowa :) Całuski dla obojga dzieciaczków:-)

Mrozik - WIELKIE GRATULACJE!!! Nareszcie masz porod za sobą i tak długo wyczekiwanego dzidziusia w ramionach.

Aneta - szykuj sie kochana, teraz tylko Ty zostałaś

Widze ze o lóżkach piszecie, my tez cos myslimy bo narazie Zuzia spi w łóżeczku ze szczebelkami jeszcze w swoim pokoju a Julek w łóżeczku turystycznym z nami. Ja bym chciala łóżko pietrowe bo to jednak duza oszczednosc miejsca ale wiadomo narazie za wczesnie, ael za 3-4 lata napewno. Teraz chce kupic jej wieksze takie z osłonkami po bokach, tez drewniane
ŁÓŻKO łożeczko DISNEY KUBUS PUCHATEK.PROMOCJA (940135316) - Aukcje internetowe Allegro
cos takiego tylko drewniane
a Julek mam nadzieje w jej bedzie spal

Co do drzemek to Zuzia zrezygnowala z nich jak skonczyla 1,5 roku zreszta zawsze ciezko bylo ja na drzemke polozyc

U nas Zuzia jest strasznie za bratem, tuli go, caluje i na rece bierze, pokazuje mu zabawki. Oczywiscie trzeba pilnowac bo potrafi mu skarpetke do ust wlozyc albo poduszka buzke przykryc, ale jak narazie jest super.

mrozik - gratulację!! Super parka:tak: Zawsze chciałam miec starszego brata, a mam dwóch młodszych:shocked2: Chciałam tez najpierw urodzić chłopca, potem dziewczynkę, żeby chociaż córeczka miała straszego brata, a tu historia się powtarza:-D No ciesze sioę z takiego porodu, pełna swoboda od razu po porodzie, co? Pamietam to i mam nadzieję, że nastepnym razem tez tak będzie;-)

Ewelia-Łóżko super też chorowałam na taki mebel w końcu jednak zdecydowaliśmy się na fotel rozkładany bo mało miejsca zajmuje.
Spoko spoko doczekacie się i na mnie mam jeszcze trochę czasu.

reklama
Ewelia ladne lozko, ale dla mojego Xaviera byloby raczej nie praktyczne, bo straszny z niego wariat i po wszystkim skacze i biega wiec ramy plastykowe chyba by dlugo nie wytrzymaly. Ja kupilam dla niego takie lozko Junior Bed with Spring Mattress on eBay (end time 14-Mar-10 18:32:29 GMT) ale z czasem zmienie na cos kolorowego i w jakims fajnym ksztalcie. Teraz spi w swoim lozku i od czasu do czasu przychodzi w srodku nocy do nas.

Ostatnio zastanawiam sie nad kupnem takiego plecaczka z taka jakby "smycza" zebym go mogla zatrzymac jak mi ucieka na ulicy Littlelife Toddler Animal Daysack Bee Rucksack children on eBay (end time 12-Mar-10 09:41:28 GMT) kiedys bylam przeciwna żeby tak prowadzac dzieci ale zauwazylam ze duzo matek w Anglii prowadza na czyms takim i zakupie mu ten plecak. Przynajmniej będzie bezpieczny na ulicy i do sklepu będę mogla spokojnie wyjsc z nim.

Do góry