reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Ewelia ogromne gratulacje - i to podwójnie.

Mój mąż robi zakupy tylko w weekendy i to z dokładna rozpiska i adresami sklepów :) Zdecydowanie bardziej wole to robić sama, ale czasami jak np. mały jest chory to sie z domu ruszyć nie mogę. Na szczęście mam o tyle dobrze, ze starsze córy mogę tez już do sklepu wysłać, zwłaszcza ze mam wszystko w pobliżu.

reklama
Ewelia-Gratulacje z okazji waszego ślubu:
165.jpg

i Chrzcin Zuzi
546.jpg

Natalia 85, Bartuś też uwielbia wszelkie opakowania i pudełka od kremów, po prostu aż dziki jest za nimi.
Madziara, ja też staram się planować obiady naprzód - zwłaszcza że pracuję. Dobry plan to podstawia;-)
NataK, ja też tak sie czuję czasami - że brak czasu dla siebie samej.
Ewelia, gratulacje!!!!:-):-):-)

Witamy w paskudny poranek:dry:
Nocka ok,ale dzien zapowiada sie podobnie jak wczoraj:-DAdas wstal po 6 i po 8 juz spal,wstal przed 10,ciekawe kiedy znowu padnie:dry:pogoda straszna,pada,ponuro:no:nie dziwne ze spac sie chce:sorry2:

Ewelia - gratulacje

My dzisiaj po pierwszym krótkim dniu w żłobku. Filip płakał tylko przy typowych sytuacjach, przy których płacze też w domu (jak go panie kładły zeby np przebrać :-p). Za nami nie tęsknił :dry::-D. Mam nadzieję ze teraz będzie juz tylko lepiej. Chyba mu sie podobało, bo nawija cały czas odkąd wrócił :-D. Zupkę zjadł całą jaką mu podali. Spał mało

no mrozik i jakos to było w żłobku...super:tak:

A mnie Piotrek dzis zaskoczył bo zjadł w nocy o 2 a potem dopiero o 13 w dzien...ale sie zdziwilam hehe

Na spacerze jest lepiej ale potrawi zaczac krzyczec w glos tak ze musze go na chwile wyciagnac z wozka:baffled:U nas dzis ladna pogoda...:-)

reklama
Mrozik-i widzisz musisz się słuchać swoich forumowych psiapsiułek.Mówiłyśmy że będzie dobrze i tak było.

Do góry