reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Dziewczyny duzo zdrówka Wam i maluszkom życze...zobaczycie juz niedłu bedzie cieplutko i sie polepszy:tak:

Piotrek spi juz 1.5 h godz ja zamiast sie cieszyc nie wiem co robic hehe nudzi mi sie odzwyczaił mnie od takiego długiego spania:baffled::-DAaa dzis napewno jade po kurtke chodziaz pogoda identyczna...wstretna szaruga ble...:-(

reklama
hej dziewczyny:-) Dziś czuje się nieco lepiej choć jeszcze miewam jakieś dziwne zawroty głowy:-(
Olka też niby lepiej ale katar ją męczy, w poniedziałek muszę jechać na wizytę kontrolną mam nadzieje , że nie przepiszą antybiotyku.:baffled:
Wiecie co chyba zaczynam byc przekonana ,że ona ma skazę bo po tygodniu niepodawania kaszki na mleku, glutenu,ja również unikam nabiału te ślady na raczkach i pleckach bardzo się zmniejszyły. Teraz niewiem czy to czysty przypadek , w poniedziałek może pojadę z nia do dermatologa i alergologa to się dowiem czy to skaza.
Mąż wczoraj kupił kaszkę nestle Sinlac i o dziwo nawet nią za bardzo nie pluła;-)Wczoraj wieczorem zjadła 60ml i dziś rano tyle samo. Niby to mało ale lepiej tyle niż nic. Może się przyzwyczai i z biegeiem czasu zacznie coraz wiecej pić.Na poczatku dawałam jej łyżeczką , ładnie zasysała widocznie jej smkuje, ale że ta kaszka nie jest zbyt gęsta przelałam do butelki z ustnikiem i sama sobie popijała przy mojej pomocy:tak:

Karolki-Zdrowia dla ciebie i Karolka.Popieram wiosna już by się przydała.
Natalia-Życze udanych zakupów.:elvis::elvis::elvis:

Edyta z każdym dniem z jedzeniem Oli bedzie coraz lepeij zobaczysz...super że juz jakieś posteppy:tak:;-)

Kupiłam kurteczke odziwo w sklepie był spokuj Piotrek sie rozglądał bo wiadomo tak kolorowo i ani razu nie zamarudził ufff:-)I oczywiście sie pochwalimy:-DKupiłam 80 cm bo 74 byla na styk i czapka by pod kaptur nie weszła juz:no:

no fajna, ja jestem za tym ze dziecko powinno miec zywe kolorki:tak:sama kupilam czerwono-granatowa i dostal blekitna:tak:ale ta blekitna tez 80 i chyba bedzie mala:baffled: nawet jej nie mial na sobie:confused:no sprobujemy chociaz do zdjecia go wcisnac zeby ciocia sie ucieszyla:-D

natalia85 bardzo ładna kurteczka, fajne ma łapki-guziczki, my tez dzisiaj na zakupy, kurteczka lub kurteczki, czapa i butki-zobaczymy co znajdziemy:tak:

dziewczyny zdrówka, bo widze, ze znowu cos atakuje, byle do wiosny.

Witajcie.
Ja tez muszę kupić małemu jakąś kurteczkę ale nawet nie mam czasu iśc do sklepu, bo raz że ciągle pada a dwa Monika jeszcze w szpitalu i trochę zamieszania w związku z tym.
Mnie na dodatek ciągle boli głowa - chyba z nerwów i marze o chwili spokoju, tzn. żeby wszyscy już zdrowi byli w domu i nic złego się nie działo. Nawet za porządki przedświąteczne zbytnio nie będę się w tym roku zabierała bo po prostu czasu mi brak.

Chciałam kupic reakwaiczki pieciopalczaste ale nie wiem czy takie sa wogole na takie maluszki:confused:wszedzie widzialam z jednym palcem....

Piotrek spi mam nadzieje że nie wstanie o 5.20 jak dzisiaj:baffled:

Gdzie sie wszystkie podziałyście??Tylko ja mam tyle czasy??no ale bycie w gościach u mamy to mniej obowiazków domowych:-D

reklama
Alunia śpi tradycyjnie od 17.30.Biedulka padła jak kawka.dzisiaj przez cały dzień nie chciała nic jeść.Obiadek jej nie wchodził,nawet cycusia nie chciała.Może dlatego że coś ją męczy.Miała dzisiaj problem z kupką ale w końcu się udało.
Dziewczyny jak jej pomóc jeżeli problem sie powtórzy.

Do góry