reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

reklama
Coś czuję, że nam się w maju skończy ten Madryt :-p A już mam przedsmak bo mi szczeniaki nie dają spać, całą noc przekładam, odkładam, przystawiam do cyca albo masuję brzuszki. W efekcie dzisiaj rano obudziłam się z kilogramowym maluchem pod pachą :sorry2:

DSC_0011.jpgDSC_0016.jpghg.jpg

Skubanica mała chyba chciała się przystawić do cyca no :-D
A tak poważnie skwierczą okrutnie, muszę pilnować malców bo mamusia ma tendencję do przygniatania a jak się rozwrzeszczą to stawiają na nogi cały dom. A tylko ja tu mogę potem odespać do 14 :-p

No to ja tak mam. Za pierwszym razem spałam jak dziecko a teraz supraise, nie śpimy :confused:

Jak wstaję o 14 to mam pół dnia z głowy, bałagan w domu, obiad w proszku, dziecko wraca ze szkoły, TZ z pracy a ja z miotłą na głowie i zezowatymi oczami jak spodki szukam gaci :sorry:

Jak bym widziała siebie tyle że ja cały dzień w piżamie siedze (nawet do sklepu czasami skocze)
Maluchy przepiękne:-) Trenuj bo córe masz dużą i juz nie pamiętasz jak to jest;-)

Dziewczyny !
Mnie od 3 dni boli rano podbrzusze, tak jak na okres tylko że dość uporczywie. Pozatym kłuje mnie po bokach na wysokości pępka.
Wizytę mam dopiero za tydzień.... wiecie co to może być ???:-(

no wzięłam wzięłam,
tylko zaczynam się martwić, tydzień temu jakieś więzadła mnie bolały w nocy, teraz podbrzusze i jakieś kłucia...
Ech...
mam nadzieje ze to jakieś przygotowania mojego organizmu do porodu!!!

Zanka pewnie tak, mnie podobnie bolało to lekarz powiedział,że się wszystko rozciąga bo dzidzia już teraz szybciej rośnie.

reklama
Do góry