reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
Ja wlasnie posprzatalam pokoj syna i poprasowalam. Ciekawe czy nie urodze. Plecy napier... nie wiem czy od rodzenia czy od sprzatania...

A ja w nocy tez miałam przejscia, nie wiem czy obudził mnie skurcz, czy dusząco-chrapiacy mąż, ale potem miałam 3 skurcze równo co 6 minut i trochę się wystraszyłam. Skurcze przywowały wspomnienia z wywoływania, więc były konkretne, ale na szczęscie 4 był już po 10 minutach i trochę słabszy, wstałam i pochodziłam po korytarzu i nastepny po 15 minutach był duzo słabszy, a potem już lipa.

Za to dziś dostałam ataku histeri przez durnego chłopa, który zamiast sie leczyc to hojraka udawał i teraz jest na pograniczu zapalenia oskrzeli. Mam już wizje samotnego porodu :-(.

I wogóle czuję się inaczej, jakos tak dziwnie.

Ja dziś szalałam świątecznie;-)Zakupy z Mężem, potem ubieranie choinki i zrobiłam kapustę z grzybami i dzień mi przed przeleciał przez palce...ale tak lepiej, nie dołuję się..Mąż też ma lepszy humor, tak,że aktualnie miło-świątecznie. Troszkę bolą mnie plecy i bóle miesiączkowe, ale mam nadzieję,że to tylko ćwiczenia macicy..;-)

A mnie za to bolą strasznie zebra..mała mi na nie naciska!!A przeciąga się a to kopie a to czkawka! jeszcze troszke i będzie znami nie mogę się doczekać!!

Emilka to trzymaj nogi razem i nie wypuszczaj dzidzi do po 10 :tak:;-)
kluliczku co mi sie wydaje ze ty dlugo w dwupaku nie pobedziesz wiec kuruj lepiej meza bo jeszcze ciebie i dzidize zarazi:szok:
asian to juz u Was milo :-) oby tak zostalo :tak:
adilea jak tam pierniczki??
kasia nio jeszcze troszke cierpliwosci i wiekszosc z Nas sie rozpakuje :tak::-)

Rondzia mnie tez krzyz boli strasznie :dry: przydalby sie jakis mily masaz:tak: tylko kto mi go zrobi:confused: mezus to by mi predzej krzywde zrobil ( taki jest kiepski w masowaniu)

Ja się tez tego boję, mam tylko nadzieję, że dotrzymam do 25. Mąż się na tyle wystraszył, że przestał mi dokuczac porodem w wigilię. No a na dodatek mam strasznie głupie sny od jakiegos czasu, że urodzę 23 nad ranem...

Kluliczku to jutro...ty sie kladz i nie rob nic...
ja zebym przetrzymała do po 10tym to musze trzy tygodnie jakos nic nie robić...za tydzien mam wizyte u ginki, zobaczymy jak to wszytsko wyglada...moze mała zrobi niespodzianke i sie wywroci tą glowka do dolu bo na razie posladkowo jej tak wygodnie ze wychodzi na to ze nie ma najmneijszego zamiaru sie ukladac inaczej...

reklama
Ja jak dzisiaj wzięłam się za porządki to dopiero teraz do komputera mogę spokojnie usiąść. Sprzątanie prawie z głowy:tak:
Zgaga mnie dziś męczy co chwilkę :baffled:...ale ogólnie to czuję się dobrze;-)

Do góry