reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

a ja siedze i gapie sie w telefon...moj mąż powinien juz przekroczyc granice i miał do mnie zadzwonić...godzine temu...tymczasem ma wyłączony telefon...dostane zawału albo urodze i umre za chwile...

reklama
a ja tej nocy miałam pierwszy raz takie dziwne skurcze...silniejsze niż miesiączkowe...ehh dziwne uczucie..najpierw myślałam że to mały mnie bije po pęcherzu..ale to było coś innego...:baffled:
Dobrze że pisałyście już coś na ten temat bo nie byłam bardzo przerażona...

Dziś w nocy miałam jakieś dziwne bóle - troszkę takie jak miesiączkowe na szczęście nie trwały długo. Niestety mam kaszel i przez to dość często "stawia" mi się brzuch. Mam nadzieję, że dotrwam do Nowego Roku bo teraz troszkę za wcześnie dla malutkiej:-(

Z tego co czytałam to pod koniec ciąży dzieciaczki mogą się jeszcze przekręcić. Moje już od dawna główką w dół.
Poletkana tym etapie ciąży takie bóle są normalne.

Emilka dojechal maz?
u mnie moj synus od poczatku byl glowka w dol
jeszcze nie dojechal ale zadzwonil kolo4tej w nocy...ja oczywiscie z nerwow dostalam skurczy takich jak ostatnio wiec meczylam sie calutka noc...
nad ranem mi przeszlo(po cieolym prysznicu), zasnelam ...wstaje, meza jeszcze nie ma a moj telefon padl...jestem na siebie wsciekla za to ze zostawilam ladowarke u rodzicow (poklocilam sie z nimi i szybko sie zbieralam) i teraz w zasadzie nie mam jak sie z nim skontaktowac, nie wiem o ktorej wroci, nic nie wiem...szukam sobie zajecia zeby sie nie denerwowac nadmiernie bo mam wrazenie ze nerwy wywoluja mi za chwile te skurcze...wiec zmienilam posciel, nastawilam pranie, zaraz ide z psem na spacer...

reklama
U mnie od 30 t.c. już główką do dołu. Ale z tego co wiem, jak jest ułożone inaczej to doświadczona położna a asyście lekarza może próbować jeszcze przekręcić dzidzię w brzuchu. Ponoć efektywność w 50%, więc może warto spróbować.

Do góry