reklama
klaudia011
Fanka BB :)
a ja tej nocy miałam pierwszy raz takie dziwne skurcze...silniejsze niż miesiączkowe...ehh dziwne uczucie..najpierw myślałam że to mały mnie bije po pęcherzu..ale to było coś innego...
Dobrze że pisałyście już coś na ten temat bo nie byłam bardzo przerażona...
Dobrze że pisałyście już coś na ten temat bo nie byłam bardzo przerażona...
AdiLea możemy sobie przybić piątke-tez mam na 12tego termin tylko ze u mnie to nie az tak pewne jak u Ciebie
Mam nadzieje ze sie wczesniej nie wykluje
poletka
Fanka BB :)
Dziś w nocy miałam jakieś dziwne bóle - troszkę takie jak miesiączkowe na szczęście nie trwały długo. Niestety mam kaszel i przez to dość często "stawia" mi się brzuch. Mam nadzieję, że dotrwam do Nowego Roku bo teraz troszkę za wcześnie dla malutkiej:-(
ania.falko
Entuzjast(k)a
Emilka dojechal maz?
u mnie moj synus od poczatku byl glowka w dol
EmilkaT
styczeń 2009...
jeszcze nie dojechal ale zadzwonil kolo4tej w nocy...ja oczywiscie z nerwow dostalam skurczy takich jak ostatnio wiec meczylam sie calutka noc...Emilka dojechal maz?
nad ranem mi przeszlo(po cieolym prysznicu), zasnelam ...wstaje, meza jeszcze nie ma a moj telefon padl...jestem na siebie wsciekla za to ze zostawilam ladowarke u rodzicow (poklocilam sie z nimi i szybko sie zbieralam) i teraz w zasadzie nie mam jak sie z nim skontaktowac, nie wiem o ktorej wroci, nic nie wiem...szukam sobie zajecia zeby sie nie denerwowac nadmiernie bo mam wrazenie ze nerwy wywoluja mi za chwile te skurcze...wiec zmienilam posciel, nastawilam pranie, zaraz ide z psem na spacer...
ania.falko
Entuzjast(k)a
mi sie dzis brzuch strasznie stawia i mam skurcze takie inne niz do tej pory....no i te bol menstruacyjne,ktore od tygodnia mnie nie opuscily
reklama
U mnie od 30 t.c. już główką do dołu. Ale z tego co wiem, jak jest ułożone inaczej to doświadczona położna a asyście lekarza może próbować jeszcze przekręcić dzidzię w brzuchu. Ponoć efektywność w 50%, więc może warto spróbować.
Podziel się: