reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Mi też dokucza kregosłup, ale bardziej biodra, rozchodzi się to wszystko na boki i boli. W poprzedniej ciąży takie bóle miałam dopiero koło 20 tygodnia i to o wiele mniejsze, ale teraz mój organizm jeszcze nie odpoczął po narodzinach Janka i wszystko idzie szybciej i intensywniej.

Mdłosci mam mniejsze i innego typu. teraz to mdli mnie i bieg do wc, a potem spokój, wczesniej to mdłości cały czas z dodatkową atrakcją w wc.

reklama
Ja mialam przez ostatnie 3-4 dni bardzo male mdlosci i wymioty( wymiotowalam tylko raz dziennie), ale dzisiaj juz zaliczylam 3 wizyty w kibelku. Mimo dzisiejszego dnia zdaje mi sie,ze jest juz lepiej- moge wejsc do kuchni i nie mdli mnie juz przy tym :-D
Dzisiaj odebralam wyniki krwi i moczu. Mam RDW podwyzszone, co podobno moze swiadczyc o jakiejs anemii. Niestety nie zbadano mi zelaza i nie moge tego potwierdzic:-( Oprocz tego oczywiscie glukoze mam w dolnych granicach- norma 70-110, a ja mam rowno 70. Boje sie krzywej cukrzycowej, bo 2 lata temu mialam na czczo 70, a 2 godziny po glukozie 30.....

Daga23- mam mdłości cały czas i nie odpuszczają.Ale odpukać nie wymiotowałam ani razu.

Celinka83 -pogadaj z ginem o wynikach i nie martw się na zapas.Moje wyniki nie były idealne,ale okazało się,ze małe odbieganie od normy to nie tragedia.

Dziewczyny od wczoraj nie bola mnie piersi i strasznie sie martwie. Fakt w tej ciazy tak ogolnie nie bolaly mnie piersi jedynie przy dotyku a od wczoraj nic. Dzwonilam do gina to powiedzial ze w pewnym momencie przestaja bolec moga tak jak u mnie z dnia na dzien przestac bolec. Ale jesli chce sie uspokoic to mam przyjechac do niego.

Moje są już od dawna ciężkie i obrzmiałe. Mąż ma radochę, chociaż nigdy nie byłam płaska (teraz noszę 75F). Przy dotykaniu - trochę bolą. Ale przynajmniej mam ciągły sygnał, że hormony pracują w trybie ciążowym :D

Dziewczyny sorki ze o takie rzeczy sie pytam ale chodzi mi o sluz. Bo dzisiaj u mnie pokazal sie zolty sluz a do tej pory byl bialy. Mam sie niepokoic??

reklama
Daga23 gdzieś czytałam,ze to normalne-albo buiały albo żółty własnie moze być.
Ja przy sporych watpliwościach dzwonię do mojej gin albo pytam ją na kolejnej wizycie( o ile nie zapomnę:-()

Do góry