reklama
Natalie do lekarza!
Elka do szpitala, albo dobrego lekarza!
Adiva farmaceuta Eli nie pomoze. Tu trzeba zrobic badania i zdiagnozowac chorobe, a nie gdybac co to moze byc. Za duze ryzyko, bo to przeciez ciaza!
Elka do szpitala, albo dobrego lekarza!
Adiva farmaceuta Eli nie pomoze. Tu trzeba zrobic badania i zdiagnozowac chorobe, a nie gdybac co to moze byc. Za duze ryzyko, bo to przeciez ciaza!
Edzka cordafen zawiera nifedypine, czyli lek z grupy blokerów kanalow wapniowych, ktore sa stosowane w nadcisnieniu i ciaza nie jest tu przeciwwskazaniem. Moim zdaniem bezpieczniejszy jest Dopegyt( zawiera metyldope), ale z drugiej strony lekarz wiec co robi i na pewno nie zaszkodzi malenstwu. Pewnie lek dopasowal do Ciebie.
Monika8887
Wdrożona(y)
ania.falko
Entuzjast(k)a
Kurcze Elka,taka dlugoterminowa biegunka to bardzo,bardzo nie dobrze...nie wiem co zrobisz,ale ja napewno nie czekalabym do 17stego
No,mi woda nie pomaga,a wypijam jej 2 litry minimum dziennie...tez sie nameczyc musze cholerka,a spadek formy u mnie nawet moj C. juz zauwazyl
No,mi woda nie pomaga,a wypijam jej 2 litry minimum dziennie...tez sie nameczyc musze cholerka,a spadek formy u mnie nawet moj C. juz zauwazyl
Jak to mozliwe, ze nie masz nadcisnienia i dostalas lek na nadcisnienie wlasnie????Ciśnienie mam w normie. Niestety od 2 dni mam strasznie twardy i bolący brzuch:-(W niedzielę wylądowałam w szpitalu, w izbie przyjęć,dostałam właśnie cordafen, który niestety mi nie pomaga. :-(.Brzuch boli dalej:-(
Powinnas brac fenoterol, a nie cordafen.
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Edźka a ten brzuszek Ci twardnieje raz na jakis czas czy cały czas masz napięty?
Położna powiedziała mi ,zeby nie dotykać za bardzo brzuszka jak twardnieje, żeby go sobie głaskać w myślach!!!
Położna powiedziała mi ,zeby nie dotykać za bardzo brzuszka jak twardnieje, żeby go sobie głaskać w myślach!!!
Podziel się: