reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

U mnie wymiotów brak jak na razie..z trzymaniem siusiu tez nie ma problemu....za to jestem bardzo bardzo zmęczona..i spałabym non stop! może to tak pogoda..

reklama
u mnie też wymiotów brak i nie mam problemów z trzymaniem moczu, choć zauważyłam to o czym Wy już pisałyście, że niby chce mi się siku, czuję pełny pęcherz a jak już idę na kibelek to mi tak troszkę wyleci :sorry2: no i tak jak klaudia - też jestem zmęczona a przecież nic takiego nie robię, mam problemy co raz większe z oddychaniem i zaczyna mnie to wkurzać :dry: no i tez zauważyłam, że w tym tygodniu jakoś szybko brzuch mi urósł ;-)

ja dziś padłam po pracy. Jestem totalnie zmęczona, brzuch mnie boli i jest cały twardy. Spalabym non stop. Z pecherzem mam podobnie - trzymam, ale często chce mi sie sisiu pomimo że prawie nic nie wyleci ;-)
Głowa mnie tylko strasznie boli od kilku dni :baffled: całe szczęście że jutro idę do lekarza - padnę mu do kolan jak nie będzie chciał mi dać zwolnienia :dry:

Ale mnie kregosłup boli :-(. Za długo okupowałam kuchnię, robiłam żarcie na dziś i jutro, no i okazało się, że mój organizm juz tego nie lubi...
Kluliczku ja też mam często problemy z kręgosłupem - spróbuj ciepłej relaksującej kąpieli i niech ci mąż masaż jakiś zrobi - mnie to pomaga :tak:

ja dziś padłam po pracy. Jestem totalnie zmęczona, brzuch mnie boli i jest cały twardy. Spalabym non stop. Z pecherzem mam podobnie - trzymam, ale często chce mi sie sisiu pomimo że prawie nic nie wyleci ;-)
Głowa mnie tylko strasznie boli od kilku dni :baffled: całe szczęście że jutro idę do lekarza - padnę mu do kolan jak nie będzie chciał mi dać zwolnienia :dry:
Anik to nie sa zarty,twardy i bolacy brzuch do tego nic nie jesz...to bardzo nie dobrze

Anik kochaniutka ty sie prosisz o kłopoty....czy my mamy Ci dupsko zlać czy lekarz???

To nie jest dobry znak kiedy brzuś boli....Mi sie lekko stawiał a lekarz od razu dowalił mi luteine i nospe obowiązkowo przez 2 tygodnie....i kazał duuuużo leżeć i wypoczywać....teraz w środe mam kontrole ale już czuje że wszystko jest ok....

To nie są żarty.....

Anik popieram przedmówczynie!!! :angry:
Anemia to nie żarty!!! Ja dostałam hemofer i witaminki dla ciężarnych!!!
Na twardy brzuszek magnez i aspargin!!!
Brzuszek też mi urósł przez ostatni tydzień, i również mam już problem ze schylaniem!!! A tu jeszcze 3 miesiące:szok:

Anik ja mam nadziej,ze Ty w tej pracy chociaz siedzisz, a nie stoisz. Naprawde rozsadnie bylo by isc na zwolnienie. Ja wczoraj postalam 3 godz. za stolem i mi sie slabo zrobilo, a nie mam anemii, ani nic z tych rzeczy...
Moj brzuszek urosl w ciagu tygodnia 8 cm !!!!

reklama
Do góry