reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Rondzia moj tez przesadza z ta "czuloscia", ale to nie jest powod do rozwodu. Niestety tez sie ogonic nie moge od jego łap. Jak pojdziemy do sklepu( jakims cudem pozwoli mi wejsc do dzieciecego), to pyta po co mi to i czy juz wychodzimy :-/ Jedyne czym sie ucieszyl, to fotelikiem samochodowym.

reklama
a my wczoraj rano sobie poszalelismy :zawstydzona/y:w końcu znaleźlismy dobrą pozycję gdzie mi było wygodnie i było całkiem fajnie hi hi. A maluch przez pół dnia był zrelaksowany za to wieczorem dał popis kopniaków :-D

U nas post i dopiero w srodę dowiem się czy mozemy juz z niego zrezygnowac. No a co do zakupów to na szczęscie nie mam problemów z pytaniem po co to. Za to mam dwuch facetów, którzy w sklepie dostaja szłu i by go opuscili w tepie jak najszybszym :baffled:.

moja kolezanka z pracy która ma termin zaraz za mna tak szalała ze w ciagu miesiaca szyjka się skróciła o 2,5 cm i wyladowała narazie z peserem a jutro sie dowie czy bedzie zaszzywana czy sam krązek wystarczy uwazajcie zatem dziewczynki;-) z nadmiarem wrazeń erotycznych;-)

Ja nie mam zamiaru pościć!!:-pNie mogę pić -nie mogę się obżerać-nie mogę szaleć na parkiecie ani nawet wyżyć się na fitnesie to przynajmniej z tej jedynej przyjemności będe korzystała dopóki jeszcze tatusiek nie znudził się moimi wdziękami.. (tyłek rośnie -cellulit i rozstępy coraz większe nie wiadomo ile to jeszcze potrwa:sorry2::-p)
5e8ef17511.png

Ja wczoraj ogladalam spiochy to uslyszalam: musisz to dzisiaj ogladac? Chodz Michas chce przeciez banki... I po zakupach...
Z lapami nie chodzilo mi generalnie o chec na seks czy nie bo mamy embrago na ta sfere aktywnosci ale myslalam ze zrobi to wrazenie ze pierwszy raz jego dziecko z kopa mu przywalilo. A widocznie to srednia radosc... Bedzie dzisiaj dym...
Jestesmy juz "starym" malzenstwem bo 9 lat po slubie wiec pogrozki rozwodowe... Chyba bardziej mi by musial zalezc za skore zeby je zrealizowac, hehe

oj ja tez nie szaleje...moj znowu odwrotnie. ciagle czeka na kopniaki i reke mi na brzuch kladzie,nieraz to mi az ciazy.....reszta go wcale nie interesuje:zawstydzona/y: A MNIE TAK!!!! dzis juz mu powiedzialam,ze czekam na niego po pracy i zeby sie nie wykrecal!!!!zobaczymy czy znajdzie jakams wymowke....:dry:

reklama
oj ja tez nie szaleje...moj znowu odwrotnie. ciagle czeka na kopniaki i reke mi na brzuch kladzie,nieraz to mi az ciazy.....reszta go wcale nie interesuje:zawstydzona/y: A MNIE TAK!!!! dzis juz mu powiedzialam,ze czekam na niego po pracy i zeby sie nie wykrecal!!!!zobaczymy czy znajdzie jakams wymowke....:dry:
Ania, to udanego wieczoru ;-)

Do góry