reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Dziewczyny czy któraś z Was bierze azalie?
Ja biorę ją od jakiś 3-4 miesięcy i teraz nie wiem co się dzieje, bo w ciągu 2 tygodni miałam 2 miesiączki, w odstępie kilku dni.Wcześniej nic nie było. teraz mam wrażenie że znów sie zbliża a dopiero co się skończył, do lekarza ide dopiero 6.10. moze powinnam przerwać branie?

reklama
marylion ja żadnych tabletek nie biorę teraz, ale po Oliwii brałam cerazette i też tak miałam, u mnie może to nie była @ ale przez parę dni plamiłam potem parę dni przerwy i za chwilę znowu plamienie. Odstawiłam te tablety w cholerę.

marylion zadzwoń do lekarza i zapytaj..
ja bym nie pdstawiała bo wtedy napewno dostaniesz (przy JUli tak zrobiłam)

apropoS @ to nie maw i mam nadzieje ze jeszcze długo nie ale to pewnie przez cerazzete

Ja brałam Azalie i też plamiłam...średnio co 2 tygodnie...odstawilam to w cholere - pokarmiłam ile sie dało i zaczełam brac Yaz....ale nie rób nic sama

Ja biorę azalię ale dopiero teraz zaczęłam. Coś mi lekarz mówił, że może ona trochę otłumaniać- mnie ciągle boli głowa i jestem senna i bez energii ale to może być wynik niedospania przez Niunię:confused:

reklama
Do góry