reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

marzę o tym, żeby się położyc i zasnąc na przynajmniej 6 godzin...!!!! no już mi lepiej... musiałam to wykrzyczec:rofl2::ninja2::growl::yes:
dziękuję:-p

reklama
Dziewczyny mam do Was takie pytanko czy któraś z was bierze Yasmin???Bo ja biorę teraz Cilest i pominąwszy fakt że straaaasznie obniża libido (ku rozpaczy mojego M) to strasznie mnie plecy bolą jakby bole porodowe odkrzyżowe...chyba za duża ilość hormonów.Słyszałam,że Yasmin jest łagodniejsze...

Ja biore YAZ...ale to ponoć ta sama grupa...chodziło o to żeby nie zatrzymywały mi wody w organizmie...bo cilest tak właśnie robił...Brałam 1,5 roku i o 1,5 roku za długo...odstaw to w cholere bo straszne rzeczy dzieją sie z organizmem...

Ja brałam Azalie przez 2 miesiące i pod koniec brania i teraz mam już 3 tyg. takie plamienie masakra!! Już nie karmie i chce zmienic tabletki chyba ,usze wybrać sie do gin bo coś za długo to trwa..:-(

Moja młoda śpi w nocy od 21 do 4 rano wiec nie narzekam ;-) za to w dzien śpi po 10-15 min po jedzeniu a potem trzeba się z nią bawić;-)

ja biorę Cilest i jest ok, z tym że jak brałam go też wcześniej i też było ok. mi nic nie jest po nim więc dlatego nie zmieniałam. ale każda kobieta jest inna i trzeba dobrać indywidualnie tabletki. najchętniej to bym w ogóle nie brała. ja jestem antytabletkowa w każdej postaci. kupiłam witaminy na moje wypadające włosy i jak na razie wzięłam jedną tabletkę. z tego opakowania cilestu to chyba z 4 razy zamiast wieczorem to tabletkę wzięłam rano.

też nie. trudno mi jest wyjaśnić dlaczego, po prostu nie lubię żadnych takich rzeczy. antytabletkowa jestem od zawsze - jeszcze żadnego antybiotyku nie wybrałam do końca w swoim życiu. najchętniej nie zabezpieczałabym się w ogóle, do tej pory to działało, z tym, że teraz nie chcę ryzykować bo boję się że nie poradzilibyśmy sobie na razie z drugim dzieciątkiem

reklama
Ja tabletek i plastrow nie chce, po hormonach libido mi zdycha, a dodatkowo z moim zdrowiem nie chce ryzykowac. A wkladka mi nie odpowiada i juz, takie mam wewnetrzne zniechecenie do niej. No i teraz stosujemy najskuteczniejsza metode z postu wyzej :-p.

Do góry