reklama
poletka
Fanka BB :)
Ja nadal nie odczuwam żadnych dolegliwości związanych z porodem. W sumie to nawet nie zależy mi tak bardzo na rozwiązaniu przed terminem- byle tylko w styczniu się wyrobić. Śmigam na zakupy i nawet na sanki z moim synalkiem- korzystam bo później to już przywiązana cycem do bobasa będę
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
no my lecimy na tym samym wózku, ciekawe która z nas pierwsza urodzi. ja też nie odczuwam żadnych dolegliwości, ktg też nic nie wykazało. we wtorek wizyta, może się jednak czegoś dowiem.Ja nadal nie odczuwam żadnych dolegliwości związanych z porodem. W sumie to nawet nie zależy mi tak bardzo na rozwiązaniu przed terminem- byle tylko w styczniu się wyrobić. Śmigam na zakupy i nawet na sanki z moim synalkiem- korzystam bo później to już przywiązana cycem do bobasa będę
klaudusiaNK
moje objawy na dzis:brzuch boli ciagle bez zmian i czasmi dochodzi bol miesiaczkowy i krzyza do tego wczoraj wyszedl mi kawalek czopa ,ale nie byl calkiem przezroczysty tylko taki bialo-gilowy;-):-)ze 2-3 cm....2 razy kupa wczoraj i raz w nocy....(a ja mam zaparcia i nie robie czesto)choc nie rozwolnienie,ale mam nadzieje,ze sie czyszcze-do tego boli mnie glowa,jestem ospala i malo co do mnie dociera...i jestem smutna:-(
Ja to przeżywałam kilka dni temu Normalnie tragedia z tymi zaparciami. Już od jakis 2 tygodni się męczę I na dodatek wróciły mdłości
Mi też wyszedł czop ale taki większy kawałek bo z 5 cm to miał :-) Ale to tydzień temu było.
wiolka@24 też mam upławy ale nie są aż takie duże. Właśnie są takie białe, budyniowe i nie za gęste. Najczęściej zauważam je jak mały się rusza tak na samym dole w podbrzuszu.
Ja dziewczyny jestem zdołowana. Pokłóciłam się wczoraj z mężem i całą noc ryczałam. Spałam może ze dwie godziny.
poletka
no my lecimy na tym samym wózku, ciekawe która z nas pierwsza urodzi. ja też nie odczuwam żadnych dolegliwości, ktg też nic nie wykazało. we wtorek wizyta, może się jednak czegoś dowiem.
no ja tez mam wizytę we wtorek to faktycznie ten sam wózek
Ja na brzuchu tez dostaje kropek i strasznie swędzi- czym to smarować?
EmilkaT
styczeń 2009...
ja tak miałam na tygodniu, najpierw sie z nim pokłóćiłam- no może pokłóciłam to za duże słowo bo my sie generalnie jeszcze nigdy nie pokłóciliśmy, ale po jakimś durnowatym temacie ja sie zdołowałam a on sie wkurzył że mnie takie coś byle co tak zdołowało... potem ryczałam jak kretynka aż bóli takich dostałam ze szok...potem chciałam mdleć no i skończyło sie na tym że mąż siedział przy mnie całą noc...Ja dziewczyny jestem zdołowana. Pokłóciłam się wczoraj z mężem i całą noc ryczałam. Spałam może ze dwie godziny.
a teraz go nie ma i ryczeć mi sie chce bo ja już go chce obok...choćby po to żeby sie pokłócić pierwszy raz w życiu z nim
aniula244_24
Mi teraz też już nie zależy , skurczy brak , zgaga mniejsza tak to mogę jeszcze sobie chodzić z brzuchem. Niestety na sanki nie możemy iść , bo Zuzia ma zapalenie migdałków i w poniedziałek na kontrolę , zresztą dostaje jeszcze antybiotyk .
kwdziewa
Zaangażowana w BB
dziewczyny a czy macie takie białe upławy? Bo u mnie od kilku dni się pojawiły takie białe budyniowe. Może to czop po trochu mi odchodzi? Nie wiem co mam o tym myśleć
Wiola czop to czop u kazdego inny kolezanki mi opowiadały ze jedna miała coś takiego jak korek od wina tylko mięki i kremowy , druga że wyglądało to jak placek taki malutki okrągły zielono przezroczysty a ja ze strachu czekałam na coś takiego , u mnie przy pierwszym to były bardziej gęściejsze upławy bardzo się ciągneły i było ich dużo ,takze kazdy przeżywa to na własny sposób a ty będziesz wiedzieć kiedy to nastapiło!
kwdziewa
Zaangażowana w BB
Ja nadal nie odczuwam żadnych dolegliwości związanych z porodem. W sumie to nawet nie zależy mi tak bardzo na rozwiązaniu przed terminem- byle tylko w styczniu się wyrobić. Śmigam na zakupy i nawet na sanki z moim synalkiem- korzystam bo później to już przywiązana cycem do bobasa będę
Mnie też dziewczyny zapiszcie do swojej bandy kangurów ja wizyte mam na poniedziałek , pewnie zdziwi się moja pani dr.jak mnie w drzwiach jeszcze zobaczy , bo mi krakała ze my to się raczej na porodówce zobczymy a tu nic!!!!
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
u mnie sa i to razem z tym gilemdziewczyny a czy macie takie białe upławy? Bo u mnie od kilku dni się pojawiły takie białe budyniowe. Może to czop po trochu mi odchodzi? Nie wiem co mam o tym myśleć
Podziel się: