ania.falko
Entuzjast(k)a
a ja dzis taka zmeczona jestem....spalam od 2.30 do 9 i znowu usnelam wstalam o 12 i znow mi sie chce spac...jeszcze jestem w pidzamie...mam bole okresowe i na kupe choc nie moge zrobic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
calutką noc tak miałam...umęczyłam sie strasznie także współczuje...potem było mi troszke lepiej, pospałam dwie godzinki, przeszłam sie z psami...a teraz znów to samo...mam bole okresowe i na kupe choc nie moge zrobic
o ranyyyy...ja bym spanikowała chyba......A przed chwilą padłabym na zawał bo zobaczyłam jak mi cieknie krew po brzuchu. Skóra tak sie rozciągneła ze az pekła.
no i znow sie zaczelo...bol brzucha jak na okres i parcie ze chce sie kope...lece do wc i nic...wiec wychodze, chwilke wytrzymam i znow mam wrazenie ze tak bardzo mi sie chce kope wiec lece i znow nic...i tak w kolko...paranoja:-)