reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie kuzynka pocieszyła jak z nią gadałam i mówię, że już 11 kg przytyłam to powiedziała że to jak na mnie jest bardzo mało. Ona ze swoją Alcią przytyła prawie 30 a 16 straciła w 2 tygodnie po porodzie ;-). Jestem więc dobrej myśli (a przynajmniej lepszej niż normalnie ;-)). No i się chwalę, że nie "urosłam" wagowo przez święta :-D

reklama
Twilight to gratuluje:) U mnie to chyba z 2 kg więcej chociaż nie wiem ;) Nie wchodzę na wagę. Po tygodniu może wejdę haha :)
U mnie narazie jakoś 5-6 kg na plusie, ale to jeszcze 3 mce:)

kopfer śliczny brzuszek:tak:
ja po świętach -1kg:eek: zatrucie i jakieś przeziębienie sie przyplątało, ale przy mojej wadze to chyba nie ma czym sie martwić. Już wracam do siebie:-)

Kopfer - nie ma tragedii, brzus fajny.

A to moj z dzis - 26 tc, waga +1 kg

IMAG0144.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry