reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
fasolinka0722
user-offline.png
fajny brzusio :-D:-D:-D

fasolinka super rodzinka!! Brzusio rewelacja!!
A ja dziś mam wizytę, weszłam rano na wagę i po Świętach Wow!! Mam łącznie 8 kg na plusie :szok: ja rozumiem że Święta i zaparcia ale nieźle.. No ale mały najważniejszy:) No i te zdjęcia Świąteczne.. Mojego brzusia uwielbiam ale moje piersi to wyglądają już jak bary mleczne a co będzie potem... Chyba zacznę unikać aparatu;-)

Dziekuje dziewczyny:) Nam brzusio rowniez sie podoba:) Córeczka zakochana:) i stary tez:)
Co do wagi to u mnie sie po malu rusza:) do 5 mca przytylam 2,5kg
teraz mam juz 4kg na plusie czyli waze 77,5:) choc czasami mam nawet 78 ale to jak sie porzadnie najjem wieczorkiem:)
Zawsze waze sie rano po siusiu:) bo na kupke nie mam co liczyc bo takowa jest raz na tydzien i to w wielkich mekach:(

Brzusio podoba mi sie jak holipka:) bo z Maja mialam po bokach a ten widac tylko w profilu:)

fasolinka super wyglądacie

Moja waga teraz szaleje, za tydzień mam wizytę i zobaczymy ale wg wagi domowej przyrost 1kg/1 tydz. od początku ciąży już prawie 9 kg na +

Ostatnia edycja:
reklama
A tu coś dla ludzi o mocnych nerwach. :eek:
Mój bebzon z dziś rana - 28 tydzień :szok:, a na wadze jakoś +5,5 kg.
Ja się powoli zamieniam w wieloryba a jeszcze 3 m-ce i powiem szczerze nie wyobrażam sobie ile on może jeszcze urosnąć. :szok:
Niedługo łatwiej mnie będzie kulać :-D

28.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry