reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
fasolinka0722
user-offline.png
fajny brzusio :-D:-D:-D

fasolinka super rodzinka!! Brzusio rewelacja!!
A ja dziś mam wizytę, weszłam rano na wagę i po Świętach Wow!! Mam łącznie 8 kg na plusie :szok: ja rozumiem że Święta i zaparcia ale nieźle.. No ale mały najważniejszy:) No i te zdjęcia Świąteczne.. Mojego brzusia uwielbiam ale moje piersi to wyglądają już jak bary mleczne a co będzie potem... Chyba zacznę unikać aparatu;-)

Dziekuje dziewczyny:) Nam brzusio rowniez sie podoba:) Córeczka zakochana:) i stary tez:)
Co do wagi to u mnie sie po malu rusza:) do 5 mca przytylam 2,5kg
teraz mam juz 4kg na plusie czyli waze 77,5:) choc czasami mam nawet 78 ale to jak sie porzadnie najjem wieczorkiem:)
Zawsze waze sie rano po siusiu:) bo na kupke nie mam co liczyc bo takowa jest raz na tydzien i to w wielkich mekach:(

Brzusio podoba mi sie jak holipka:) bo z Maja mialam po bokach a ten widac tylko w profilu:)

fasolinka super wyglądacie

Moja waga teraz szaleje, za tydzień mam wizytę i zobaczymy ale wg wagi domowej przyrost 1kg/1 tydz. od początku ciąży już prawie 9 kg na +

Ostatnia edycja:
reklama
A tu coś dla ludzi o mocnych nerwach. :eek:
Mój bebzon z dziś rana - 28 tydzień :szok:, a na wadze jakoś +5,5 kg.
Ja się powoli zamieniam w wieloryba a jeszcze 3 m-ce i powiem szczerze nie wyobrażam sobie ile on może jeszcze urosnąć. :szok:
Niedługo łatwiej mnie będzie kulać :-D

28.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry