reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
betunka
user-offline.png
- haha :-D no w sumie :-D choć ja to już bym mogła mieć taaaaaki wielki, żeby wszyscy widzieli :tak:
naprawdę pierwszy raz w życiu cieszę się, że rośnie mi brzuchal :-D

ania2403
user-offline.png
ooo, z tym wstaniem żeby sie umyć, to i mi się nie chce... albo posprzątać? brrr :-D więc żeby nie było, że się lenie, to zapisałam się na fitness, mam motywacje, żeby zleźć z łóżka przed 11 :tak:

reklama
Ostatnio moja kumpela pytała mnie jakie to uczucie jak ten brzuchol tak rośnie i się rozpycha i ja mówię że to jakby takie lekkie wzdęcie tylko w sumie bardzo przyjemne bo zamiast wciągać wtedy brzuch ze skrepowania my go jeszcze bardziej wypychamy, więc oświadczam, że to jest jednak najprzyjemniejsze wzdęcie na świecie :-D:-D.

A mój jedyny fitness obecnie to noszenie od czasu do czasu mojego 15 kg synuśka i pokonywanie schodów na trzecie piętro w kamienicy :-D.

Super brzuszki dziewczynki:-)
Ja w tej ciąży nie mam tak zapału do fotek brzuszka i trudno mi się zmusić by je zrobić, no ale w lutym na pewno jakąś fotkę zrobię;-)

ahahahhaa :-D:-D:-):-):laugh2::laugh2:
Wika -właśnie chciałam wejść ochrzanić Cię, że pewno znowu komentujesz, a ja Twojego brzuszka ciekawa :-D
Ale się pomyliłam. Brzucho fantastyczne. I jakie już duże... Ehhh no ja dzisiaj wieczorem wrzucę sprzed 2 czy 3 dni...

no prosze leniuch numer jeden zdjęcie wstawiła zapiszmy to w kalendarzu :):-D

brzuchol pierwsza klasa ale jakiś taki malutki :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry