reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agucha, wika cuudne chałupki dla maluszków:):) też bym chciała mieć taki apartament dla swojej malutkiej...a u mnie jedynie lichy pokój w akademiku:(:-D

Mela, dawaj, zaraz ocenimy czy lichy :-D:-D

mój brzuś pokazywałam na 30str. i się nie zmienił do dzisiaj nic a nic:( mam nadzieję,że już niebawem wystrzeli i będę mogła sobie pokorzystać z przywilejów ciężarnej...choćby w jakimś sklepie hihi:):):)

ja nie noszę blizniąt, ale moim zdaniem jest dużo większy niż Wasz... postaram się coś wykombinować jutro może i nadrobię braki ze zdjęciami:) choć mój przy Waszych pimpusiach to pimpuch:p

Mela aż sobie looknęłam :-D:-D:-D no i ja wiem czy taki lichy??? Ładniutki pokoik w akademiku :-D:-D

śliczne te brzuszki wasze no i wika wkońcu nasz leniuszek pokazał brzuszek, ale mi sie zrymowało:-D
agucha kobito ty masz dwójeczke tam wiec nie marudź fajny jest, dziewuchy muszą mieć wygodnie,
a mi znowu jak leżałam po jedzeniu ktoś pukał od spodu no i ja juz nie wiem czy to jelito czy malutka

reklama
To może ja tez sie pochwale:p

Załączniki

• IMG_0028.JPG
    IMG_0028.JPG
    31,9 KB · Wyświetleń: 51
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry