reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
anja85 będzie dziewczynka:-) sama robiłam to zdjęcie i ciężko mi było zrobić może dlatego tak wyszło ze szpiczasty:-)

Wika jak ja leniuch numer jeden zrobiłam to ty też zrób - please:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
wika - słaba wymówka to była :eek::-)

Fajne te brzucholki macie. Ja obiecuję swój uaktualnić dziś wieczorem choć mi się wydaję że jakoś więcej od ostatniej fotki nie urósł, waga mi też stoi w miejscu od miesiąca

Agucha, przyda sie na rozpęd :-D

Betunka, jak to słaba?? :szok::szok::-D:szok::-D:szok::-D mnie sie na prawdę nie chce:eek::eek::eek:

Ania, leniwcze numer jeden:-D:-D, chyba Cię jednak przebiłam z moim lenistwem na maksa!!!!!!!

o prosze jakie leniuchy się odezwały te L4 źle na was tzn na nas wpłynęło :-D:wściekła/y:

zdecydowanie :tak::tak:

więcej powera miałam jak chodziłam do pracy, po pracy musiałam ogarnąc dom i w między czasie zając sie Igusiem

a teraz to jakaś maskara jest:no::no:

jak już coraz więcej, to i ja wrzucę. Udało mi sie zebrać w sobie :p
O to domek 18 T Tośka :tak:

IMG_4026.jpg

hm... wydaje mi się, że na żywo wygląda na duuuużo większy :-D

majuffka - fajny brzuchol, mi się wydaje, że jest duży jak patrze z góry na niego a jak pstryknę fotkę to jakoś dużo mniejszy też jest, no cóż widac że fotki wyszczuplają :-D:-D. to chyba dobrze w sumie nie ?:-D

reklama
no l4 rozleniwia człowieka, mi to się nawet ciężko zebrać i np. głowę umyć, tylko leżę, czasem pochodzę, pilnuję godzin jedzenia, a już 2 kg przytyłam w ciągu miesiąca no ale lekarz kazał mi się oszczędzać w końcu;-)
majuffka fajny brzusio

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry