reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
anja85 będzie dziewczynka:-) sama robiłam to zdjęcie i ciężko mi było zrobić może dlatego tak wyszło ze szpiczasty:-)

Wika jak ja leniuch numer jeden zrobiłam to ty też zrób - please:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
wika - słaba wymówka to była :eek::-)

Fajne te brzucholki macie. Ja obiecuję swój uaktualnić dziś wieczorem choć mi się wydaję że jakoś więcej od ostatniej fotki nie urósł, waga mi też stoi w miejscu od miesiąca

Agucha, przyda sie na rozpęd :-D

Betunka, jak to słaba?? :szok::szok::-D:szok::-D:szok::-D mnie sie na prawdę nie chce:eek::eek::eek:

Ania, leniwcze numer jeden:-D:-D, chyba Cię jednak przebiłam z moim lenistwem na maksa!!!!!!!

o prosze jakie leniuchy się odezwały te L4 źle na was tzn na nas wpłynęło :-D:wściekła/y:

zdecydowanie :tak::tak:

więcej powera miałam jak chodziłam do pracy, po pracy musiałam ogarnąc dom i w między czasie zając sie Igusiem

a teraz to jakaś maskara jest:no::no:

jak już coraz więcej, to i ja wrzucę. Udało mi sie zebrać w sobie :p
O to domek 18 T Tośka :tak:

IMG_4026.jpg

hm... wydaje mi się, że na żywo wygląda na duuuużo większy :-D

majuffka - fajny brzuchol, mi się wydaje, że jest duży jak patrze z góry na niego a jak pstryknę fotkę to jakoś dużo mniejszy też jest, no cóż widac że fotki wyszczuplają :-D:-D. to chyba dobrze w sumie nie ?:-D

reklama
no l4 rozleniwia człowieka, mi to się nawet ciężko zebrać i np. głowę umyć, tylko leżę, czasem pochodzę, pilnuję godzin jedzenia, a już 2 kg przytyłam w ciągu miesiąca no ale lekarz kazał mi się oszczędzać w końcu;-)
majuffka fajny brzusio

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry