reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lily ja miałam 700 gram na plusie, ale wg mojej wagi ok 1.5 kg. Ale mam ponad tydzień młodszą ciąże , poza tym Ty masz bliźniaki więc nie można porównywać:) Moja przyjaciółka przytyła 25 kg z bliźniakami, miała piekny brzuszek:)

No fakt Aniu nie da się porównać.Swoją drogą ciekawe na jakiej wadze ja się zatrzymam ;-) Ale w razie co liczę się z tym,że może sporo kg mi przybyć.W sumie,aż tak się wagą nie martwię,ważne,żeby dzieci były zdrowe.Chociaż przyznam,że rozstępy raczej nie pożądane i mam nadzieję,że uda mi się ich uniknąć :tak:

czy ja coś mówiłam, że mi brzuch urósł? po Waszych zdjęciach ogłaszam uroczyście, że żartowałam!!!!!!!!!!! Ania dużaśny brzucho, pewnie dlatego, że ogólnie jesteś chyba największą chudzinką u nas ;)))
Lilly al ekształtny, okrąglusi! wow!

Tak narzekałam, że mi brzuch nie rośnie, a wczoraj chciałam wyjść z domu i nie byłam w stanie zapiąć spodni no i póki co zostają mi dresy a potem ciążówki aż nie wierzę.

ann-87 Dzięki ;-) będę starała sobie robić co jakiś czas zdjęcia brzuszka,żeby mieć pamiątkę.Niestety z poprzedniej ciąży mam tylko dwie fotki w 9 miesiącu ciąży.

nadii1 Dzięki.A Ty pochwalisz się swoim brzusiem? A może już wstawiłaś tu gdzieś fotkę,a ja przegabiłam?
Przed chwilą brałam prysznic i stwierdziłam,że "lustrzyca" mnie dopada :-D brzusio zaczyna mi przysłaniać.

reklama
EVE - też mnie martwi mój maly, albo w ogole brak brzucha. Jutro rano zrobię zdjęcie, bo wystarczy śniadanie i już obraz jest zakłócony ... Także nie jesteś sama.

Dziewczynki - Piękne apartamenty dla Waszych dzieciaczków !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry