reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny śliczne brzuszki:-):-) Mój też znacznie się powiększył, niedługo zrobię fotkę;-)

reklama
tygryskowa, mój B. też się powiększa ;p haha....ja zmniejszyłam wagę tylko brzunio mały widać a on równo leci co wejdzie na wagę to więcej ma ;p a się dziwi dlaczego....jak je obiady 2 (w pracy i w domu) podżera w pracy czasami , w domu non stop lodówka otwarta wieczorem 22 a on kolacja...NO DZIWNE DZIWNE KOCHANIE ;D heehee :-D:szok:

Sophie, Mońcia, Sabib, Nadii piękne brzucholki
yes2.gif

Dziewczyny śliczne brzuszki:biggrin2::biggrin2: Mój też znacznie się powiększył, niedługo zrobię fotkę;-)

no to chwal się chwal :)

wow ale sie sypnelo brzucholi :))) piękne wszystkie!!! mój też coraz większy :)))
no to pochwal się nim :)

3 dni temu pisałam że jeszcze nic nie widac a tu proszę, dziś już mogę pochwalić się ładnym ciążowym brzuszkiem:) nieźle;-)
no to poprosimy o zdjęcie :)

A ja nie wiem czy mis ie uda w koncu brzuchola sfotografowac... A po 16 tyg wydaje mi sie ze rosnie jak na drozdzach.. JEszcze jak sie torche najem, to juz w ogole - blizniaki ;))):-D

Dziewczyny, ja już zaczynam się martwić, ze ja brzucha nie mam. Cholera a jak coś jest nie tak??:baffled:

Witam lipcowe Mamusie :-)
EVE81 spokojnie nie sugeruj się tym,że inne przyszłe Mamy mają już np w 14 tyg brzuszek.Jak wiadomo każda ciąża jest inna ;-)
Ja w pierwszej ciąży brzuszek widoczny miałam dopiero w ok 20tyg ciąży.Teraz ujawnił mi się znacznie szybciej,ale to może zasługa tego,że będą bliźnięta.:tak:

A to mój brzucholek na dzień dzisiejszy.zdjęcia

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 41658249497118883305.jpg
    41658249497118883305.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Lily piękny brzucholek :) Jak na bliźniaki to mały, cudowny:) Mój bebzon tylko taki duży jakiś wydaje mi się :)
Eve nie martw się, nawet się nie obejrzysz jak CI wyjdzie:)

Mój wczoraj...postanowił sobie wyjść wieczorem jak się najadłam i napiłam robi się jak balon

Załączniki

• 17t1d.jpg
    17t1d.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 68
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry