reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lily ja miałam 700 gram na plusie, ale wg mojej wagi ok 1.5 kg. Ale mam ponad tydzień młodszą ciąże , poza tym Ty masz bliźniaki więc nie można porównywać:) Moja przyjaciółka przytyła 25 kg z bliźniakami, miała piekny brzuszek:)

No fakt Aniu nie da się porównać.Swoją drogą ciekawe na jakiej wadze ja się zatrzymam ;-) Ale w razie co liczę się z tym,że może sporo kg mi przybyć.W sumie,aż tak się wagą nie martwię,ważne,żeby dzieci były zdrowe.Chociaż przyznam,że rozstępy raczej nie pożądane i mam nadzieję,że uda mi się ich uniknąć :tak:

czy ja coś mówiłam, że mi brzuch urósł? po Waszych zdjęciach ogłaszam uroczyście, że żartowałam!!!!!!!!!!! Ania dużaśny brzucho, pewnie dlatego, że ogólnie jesteś chyba największą chudzinką u nas ;)))
Lilly al ekształtny, okrąglusi! wow!

Tak narzekałam, że mi brzuch nie rośnie, a wczoraj chciałam wyjść z domu i nie byłam w stanie zapiąć spodni no i póki co zostają mi dresy a potem ciążówki aż nie wierzę.

ann-87 Dzięki ;-) będę starała sobie robić co jakiś czas zdjęcia brzuszka,żeby mieć pamiątkę.Niestety z poprzedniej ciąży mam tylko dwie fotki w 9 miesiącu ciąży.

nadii1 Dzięki.A Ty pochwalisz się swoim brzusiem? A może już wstawiłaś tu gdzieś fotkę,a ja przegabiłam?
Przed chwilą brałam prysznic i stwierdziłam,że "lustrzyca" mnie dopada :-D brzusio zaczyna mi przysłaniać.

reklama
EVE - też mnie martwi mój maly, albo w ogole brak brzucha. Jutro rano zrobię zdjęcie, bo wystarczy śniadanie i już obraz jest zakłócony ... Także nie jesteś sama.

Dziewczynki - Piękne apartamenty dla Waszych dzieciaczków !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry