ania-aneczka Zgrabniutki ten Twój brzusio ;-)mój na razie nie jest ogromny,ale ciekawe jak to będzie np za miesiąc.Aktualnie mam 6kg do przodu.94 cm w najszerszym miejscu w pasie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Lily ja miałam 700 gram na plusie, ale wg mojej wagi ok 1.5 kg. Ale mam ponad tydzień młodszą ciąże , poza tym Ty masz bliźniaki więc nie można porównywać Moja przyjaciółka przytyła 25 kg z bliźniakami, miała piekny brzuszek
No fakt Aniu nie da się porównać.Swoją drogą ciekawe na jakiej wadze ja się zatrzymam ;-) Ale w razie co liczę się z tym,że może sporo kg mi przybyć.W sumie,aż tak się wagą nie martwię,ważne,żeby dzieci były zdrowe.Chociaż przyznam,że rozstępy raczej nie pożądane i mam nadzieję,że uda mi się ich uniknąć
czy ja coś mówiłam, że mi brzuch urósł? po Waszych zdjęciach ogłaszam uroczyście, że żartowałam!!!!!!!!!!! Ania dużaśny brzucho, pewnie dlatego, że ogólnie jesteś chyba największą chudzinką u nas ))
Lilly al ekształtny, okrąglusi! wow!
Lilly al ekształtny, okrąglusi! wow!
SophieAnne25
Fanka BB :)
Tak narzekałam, że mi brzuch nie rośnie, a wczoraj chciałam wyjść z domu i nie byłam w stanie zapiąć spodni no i póki co zostają mi dresy a potem ciążówki aż nie wierzę.
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
EVE - też mnie martwi mój maly, albo w ogole brak brzucha. Jutro rano zrobię zdjęcie, bo wystarczy śniadanie i już obraz jest zakłócony ... Także nie jesteś sama.
Dziewczynki - Piękne apartamenty dla Waszych dzieciaczków !!!
Dziewczynki - Piękne apartamenty dla Waszych dzieciaczków !!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: