reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Darian Doe Wika wiekie dzieki:) mnie sie tez bardzo bardzo podoba:) do przodu poszedl i to bardzo:) taki mega ksztaltny jest:) w pierwszej ciazy mialam po bokach a tu tylko z [przodu:) mowia ze to na chlopaka tak:) Oby:)

reklama
fasolinka mi mówili że jak do przodu brzusio to na dziewczynkę ale wiesz ile ludzi tyle opinii ja uwierzę że mam córcię jak się urodzi (kurde mam większość różowych ciuszków), choć lekarz powiedział że na 100% będzie córka sprawdzał tyle razy że masakra na koniec mała przykucła i rozłożyła nóżki ginowi co by nie musiał gał wytrzeszczać.
Zobaczymy w poniedziałek czy 3d potwierdzi.
Ja postaram się WAM wrzucić mój ogromny brzuch ja tylko mój fotograf dziś z trasy wróci i piękną fotę pstryknie a co !!!

Dziewczyny dziękuję Wam za miłe słowa :-)
Mela
dziękuję... tak ładnie napisałaś o moim dupalku, ale na prawdę niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść ;-)
rofl.gif
ale co...taka moja uroda :tak: wiem że Dzidziu najważniejszy...nie obżeram sie, nie jem słodyczy i zauważyłam ze równo co miesiąc więcej o 3kg...no po prostu muszę to zaakceptować :tak:
Ha ha , mnie łatwiej przeskoczyć jak obejść :-D

Fasolinka super brzuszek. :-) Mam prawie taki sam, a mówią, że u mnie dziewczyna.
Moim zdaniem kształt brzucha nie ma nic do płci, kolejny ciążowy przesąd

Dziewczyny, zle zdanie zlozylam. chodzilo mi o to ze z brzuch z porzodu to na chlopaka:) ale macie racje to jakie glupie gadanie, jak to ze dziewczynku urode idbieraja... tararlalalal
ja z Maja mialam sliczna buzke a teraz na chlopaka mam pryszcze codziennie tak jakbym miala okres juz 5 mcy:)

twilight zgadzam się z tobą- kolejny przesąd.
tak jak że dziewczynka mamie urodę odbiera itp.

Dziewczyny, zle zdanie zlozylam. chodzilo mi o to ze z brzuch z porzodu to na chlopaka:) ale macie racje to jakie glupie gadanie, jak to ze dziewczynku urode idbieraja... tararlalalal
ja z Maja mialam sliczna buzke a teraz na chlopaka mam pryszcze codziennie tak jakbym miala okres juz 5 mcy:)

To że dziewczynka odbiera urodę to akurat do mnie pasuje :-D. Z resztą u mnie na 100% nie wiadomo czy dziewucha a cerę mam jak 15 latka. Całą w trądziku. Muszę w końcu do dermatologa bo wyglądam jak "idź stą i nie wracaj" :baffled:

reklama
twilight ja mam mieć dziewczynkę a ostatnio usłyszałam od wujka że w ciąży wyglądam lepiej niż przed !!!!
Ciocia nawet się śmiała że tak się zachwycał jakby się zakochał.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry