reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DariaN
user-online.png
duzy i slooooooooooooooooodki :-):-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny.To i ja dodam fotkę mojego brzuszka.Zdjęcie ponad tydzień temu robione.

P3040749.jpg

Pozdrowionka :-) obwód brzuszka w najszerszym miejscu to jakieś 102cm

Daria, Lilly słodkie brzuszki :))

ehhh teraz jest najfajniejszy moment:-) Brzuszki widać, ale one nam jeszcze w niczym nie przeszkadzają:-):-) bo potem:szok::szok::szok::szok::-D:-D założenie buta u mnie polegało na podłożeniu nogi M., bo ja nie dawałam rady:-D:-D:-D

teraz będzie łatwiej, bo jakieś balerinki i hejaaaaaa :-D:-D a zimą założyć kozaki w 39tc to:szok::szok::szok::szok:
:-D:-D

Dzięki dziewczyny :tak: A jak tam wasza waga i obwód brzuszków? u mnie 10kg do przodu i na razie od dwóch tyg waga stoi w miejscu,ale to pewnie cisza przed burzą :-D:-D:-D

u mnie 2,5 do przodu (nadrobiłam w ostatnie chyba 2tyg ;-) )
obwód w pasie 93cm , w biuście też gdzieś tyle wyszło jak się mierzyłam w koszulce i staniku ;-)

reklama
Mój brzusiu ma 102 cm :), a w biuście boję się mierzyć, bo przed ciążą miałam 104 i na serio troszkę się boję co to będzie później...
A co do wagi to się ruszyło, i dobrze, bo się martwiłam, że stoi w miejscu, i jesteśmy 5 kg na plusie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry