reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczynki brzuszki śliczne:):)
mamcia - to Cię mąż złapał na fotki z zaskoczenia:)a to łooobuz:)
Doe - heh no tak pupka taka urocza, wcale nic ogrooomnego:):) przynajmniej choś na trochę jak J.Lo możesz się poczuć , korzystaj kobieto:)
Fasolinka - cudny okrąglaczek i też nie mam pojęcia gdzie te Twoje kg, chyba masz kości cięzkie i i ooo:)
Anna 25 - fajniutki brzuusio okrąglusio
Edzia - jej jaki kształtny brzuszek i śliczna bluzeczka:)

Mnie już wystaje też jak leżę. Zawsze miałam wklęsły, teraz już dzidziol się wypycha :-)

Ładne brzusio :-) Fasolinka, na ten moment chyba ty będziesz pierwsza do porodu, bo, na szczęście, moje dziecię przystopowało trochę z rozrostem i termin om i usg różnią się o 1 dzień ;-)

Doe moim zdaniem też brzusio ciążowy, nie tłuszczowy. Przesadzasz kobieto :-)

Twilight zobaczymy jak to bedzie bo 15,03 mam usg polowkowe i nas pomierzy:) moze sie cos zmieni:)

Twilight
cos mi nie wyszlo z tym edytowaniem:)
Dziewczyny dziekuje, ale mi slodzicie:) mam juz 75kg:) nie wiem dlaczego nie widac bo ja widze:) zawsze mialam duze uda:) ale moze dlatego ze mam 173cm wzrostu:)

Ale powiem Wam szczerze ze te nasze mieszkanka sa przesliczne:) ale pieknie sie razem rozwijamy:) chyba jak sie maluszki urodza to zrobimy zlocik:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję Wam za miłe słowa :-)
Mela
dziękuję... tak ładnie napisałaś o moim dupalku, ale na prawdę niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść ;-)
rofl.gif
ale co...taka moja uroda :tak: wiem że Dzidziu najważniejszy...nie obżeram sie, nie jem słodyczy i zauważyłam ze równo co miesiąc więcej o 3kg...no po prostu muszę to zaakceptować :tak:

Tak mi nasłodzilyscie ze Was uracze:) moim golaskiem:) ale dzis piekny:) taki odstajacy no i bardziej jest z przodu niz po bokach tak jak z Maja mialam:) DSC07351.jpgDSC07352.jpg

fasolinka ja nie wiem gdzie ty masz te swoje kilogramy o których piszesz, bo z tego co widzę to jesteś bardzo zgrabna no i brzusio jaki piękny :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry