reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczynki brzuszki śliczne:):)
mamcia - to Cię mąż złapał na fotki z zaskoczenia:)a to łooobuz:)
Doe - heh no tak pupka taka urocza, wcale nic ogrooomnego:):) przynajmniej choś na trochę jak J.Lo możesz się poczuć , korzystaj kobieto:)
Fasolinka - cudny okrąglaczek i też nie mam pojęcia gdzie te Twoje kg, chyba masz kości cięzkie i i ooo:)
Anna 25 - fajniutki brzuusio okrąglusio
Edzia - jej jaki kształtny brzuszek i śliczna bluzeczka:)

Mnie już wystaje też jak leżę. Zawsze miałam wklęsły, teraz już dzidziol się wypycha :-)

Ładne brzusio :-) Fasolinka, na ten moment chyba ty będziesz pierwsza do porodu, bo, na szczęście, moje dziecię przystopowało trochę z rozrostem i termin om i usg różnią się o 1 dzień ;-)

Doe moim zdaniem też brzusio ciążowy, nie tłuszczowy. Przesadzasz kobieto :-)

Twilight zobaczymy jak to bedzie bo 15,03 mam usg polowkowe i nas pomierzy:) moze sie cos zmieni:)

Twilight
cos mi nie wyszlo z tym edytowaniem:)
Dziewczyny dziekuje, ale mi slodzicie:) mam juz 75kg:) nie wiem dlaczego nie widac bo ja widze:) zawsze mialam duze uda:) ale moze dlatego ze mam 173cm wzrostu:)

Ale powiem Wam szczerze ze te nasze mieszkanka sa przesliczne:) ale pieknie sie razem rozwijamy:) chyba jak sie maluszki urodza to zrobimy zlocik:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję Wam za miłe słowa :-)
Mela
dziękuję... tak ładnie napisałaś o moim dupalku, ale na prawdę niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść ;-)
rofl.gif
ale co...taka moja uroda :tak: wiem że Dzidziu najważniejszy...nie obżeram sie, nie jem słodyczy i zauważyłam ze równo co miesiąc więcej o 3kg...no po prostu muszę to zaakceptować :tak:

Tak mi nasłodzilyscie ze Was uracze:) moim golaskiem:) ale dzis piekny:) taki odstajacy no i bardziej jest z przodu niz po bokach tak jak z Maja mialam:) DSC07351.jpgDSC07352.jpg

fasolinka ja nie wiem gdzie ty masz te swoje kilogramy o których piszesz, bo z tego co widzę to jesteś bardzo zgrabna no i brzusio jaki piękny :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry