- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Edzia po prostu piękny brzuszek
mela1986
Fanka BB :)
dziewczynki brzuszki śliczne
mamcia - to Cię mąż złapał na fotki z zaskoczeniaa to łooobuz
Doe - heh no tak pupka taka urocza, wcale nic ogrooomnego przynajmniej choś na trochę jak J.Lo możesz się poczuć , korzystaj kobieto
Fasolinka - cudny okrąglaczek i też nie mam pojęcia gdzie te Twoje kg, chyba masz kości cięzkie i i ooo
Anna 25 - fajniutki brzuusio okrąglusio
Edzia - jej jaki kształtny brzuszek i śliczna bluzeczka
mamcia - to Cię mąż złapał na fotki z zaskoczeniaa to łooobuz
Doe - heh no tak pupka taka urocza, wcale nic ogrooomnego przynajmniej choś na trochę jak J.Lo możesz się poczuć , korzystaj kobieto
Fasolinka - cudny okrąglaczek i też nie mam pojęcia gdzie te Twoje kg, chyba masz kości cięzkie i i ooo
Anna 25 - fajniutki brzuusio okrąglusio
Edzia - jej jaki kształtny brzuszek i śliczna bluzeczka
fasolinka0722
Mnie już wystaje też jak leżę. Zawsze miałam wklęsły, teraz już dzidziol się wypycha :-)
Ładne brzusio :-) Fasolinka, na ten moment chyba ty będziesz pierwsza do porodu, bo, na szczęście, moje dziecię przystopowało trochę z rozrostem i termin om i usg różnią się o 1 dzień ;-)
Doe moim zdaniem też brzusio ciążowy, nie tłuszczowy. Przesadzasz kobieto :-)
Twilight zobaczymy jak to bedzie bo 15,03 mam usg polowkowe i nas pomierzy moze sie cos zmieni
Twilight
cos mi nie wyszlo z tym edytowaniem
Dziewczyny dziekuje, ale mi slodzicie mam juz 75kg nie wiem dlaczego nie widac bo ja widze zawsze mialam duze uda ale moze dlatego ze mam 173cm wzrostu
Ale powiem Wam szczerze ze te nasze mieszkanka sa przesliczne ale pieknie sie razem rozwijamy chyba jak sie maluszki urodza to zrobimy zlocik
Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję Wam za miłe słowa :-)
Mela dziękuję... tak ładnie napisałaś o moim dupalku, ale na prawdę niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść ;-)
ale co...taka moja uroda wiem że Dzidziu najważniejszy...nie obżeram sie, nie jem słodyczy i zauważyłam ze równo co miesiąc więcej o 3kg...no po prostu muszę to zaakceptować
Mela dziękuję... tak ładnie napisałaś o moim dupalku, ale na prawdę niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść ;-)
fasolinka0722
DariaN
fasolinka ja nie wiem gdzie ty masz te swoje kilogramy o których piszesz, bo z tego co widzę to jesteś bardzo zgrabna no i brzusio jaki piękny
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: