reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
joasiah z obrabianiem fotek trochę się bawię, używam do tego programów: IrfanView i Painta :-) Ale za punkt honoru postawiłam sobie opanowanie większości funkcji Photoshopa i swojego aparatu do czasu pojawienia się Emilki po drugiej stronie brzucha, żeby miała duużo fajnych foteczek :-)

reklama
martulka - następne w kolekcji teraz super widać jak rośnie :tak:

Nadalka
- w końcu jakiś taki podkreślający brzusio kadr i widać że to okrąglasek ciążowy pomylić się nie da :tak:. I tak się wiosennnie na tym Twoim brzuszku zrobiło.

Mela
- u Ciebie jak mi się zdaje to cycuchy chyba nadal w obwodzie rządzą no chyba że to taki kadr :-D. No ale brzusio kiedyś na pewno je grubo przegoni :-D.A ja dziś z okazji wczorajszej połówki sobie też fotkę strzeliłam i ją tu Wam prezentuję. Ten mój brzuchol taki coraz bardziej do przodu jak tak dalej pójdzie to pionu nie utrzymam :-D

A tu Franiol sie musiał wcisnąć w kadr bo jakoś tak lubi ten duzi brzu mamy dotykać :-)

Dziewczynki piekne brzusie:) Moj tez juz widac:) ale fotka pochwale sie po 20 tyg czyli moze w sobote wieczorem albo niedziele jak M wroci i mi sliczna fotke psrtyknie:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry