reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
joasiah z obrabianiem fotek trochę się bawię, używam do tego programów: IrfanView i Painta :-) Ale za punkt honoru postawiłam sobie opanowanie większości funkcji Photoshopa i swojego aparatu do czasu pojawienia się Emilki po drugiej stronie brzucha, żeby miała duużo fajnych foteczek :-)

reklama
martulka - następne w kolekcji teraz super widać jak rośnie :tak:

Nadalka
- w końcu jakiś taki podkreślający brzusio kadr i widać że to okrąglasek ciążowy pomylić się nie da :tak:. I tak się wiosennnie na tym Twoim brzuszku zrobiło.

Mela
- u Ciebie jak mi się zdaje to cycuchy chyba nadal w obwodzie rządzą no chyba że to taki kadr :-D. No ale brzusio kiedyś na pewno je grubo przegoni :-D.A ja dziś z okazji wczorajszej połówki sobie też fotkę strzeliłam i ją tu Wam prezentuję. Ten mój brzuchol taki coraz bardziej do przodu jak tak dalej pójdzie to pionu nie utrzymam :-D

A tu Franiol sie musiał wcisnąć w kadr bo jakoś tak lubi ten duzi brzu mamy dotykać :-)

Dziewczynki piekne brzusie:) Moj tez juz widac:) ale fotka pochwale sie po 20 tyg czyli moze w sobote wieczorem albo niedziele jak M wroci i mi sliczna fotke psrtyknie:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry