- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wika - ja w marcu, do porodu pojechałam w kurtce sprzed ciąży nic mi nie było, ale teraz będzie lato, wiec nie wiem. Poza tym cakiem inaczej ta ciąża przebiega, mam bardziej wrażliwą skórę (ostatnio uczulił mnie płyn do płukania) i przesuszoną, a córka miałam idealną piękną cerę
Mysza1984
lalllalalala ;-)
EVE - ja teraz mam to samo skóra fatalna, przez pierwsze 4 m-ce walczyłam z czerwonymi plackami na udach i pośladkach, myślałam że się zadrapię teraz mam nogi jak u aligatora prawie całe w łuskach...
Mysza, mi się taki placek pod pachą zrobił, nawet tam włosy nie rosną. Nie moge się tego pozbyć od początku ciąży. Nie można stosować żadnej kulki bo to zaczyna pękać i piec jak cholera. Nie wiem co to moze być. A skóra na nogach i rękach to taka sucha że szok. Smaruję się już oilanem:-( I teraz nie wiem, czy to wina ciąży tylko czy np pory roku i ciąży (sezon grzewczy itp.)
sabib
Fanka BB :)
ja będę wyglądać pod koniec ciąży jak słonik :-) ale nie martwie sie tym :-) zacznie sie bieganie przy dzidziusiu to zrzucimy wszystko raz dwa :-) fakt że jem na co mam ochote, na początku byłam zła na siebie że tak się objadam ale tak sobie pomyslałam że kurcze ciąza to jedyny okres kiedy nikt nie patrzy że człowiek je to na co ma ochote :-) ja jestem wiecznie na diecie bo mam tendencje do tycia, ważyłam 80 kg schudłam do 58 ale po hormonach znowu przytyłam do 70kg, teraz od poczatku ciąży jestem juz na plusie kilka kg ale kurcze to jedyne 9 miesięcy kiedy nie jestem na diecie :-)
eve a niby mówia ze na córke kobieta właśnie brzydko wygląda....kolejny przesąd który się nie sprawdza. ja też mam strasznie suchą skórę, nie wiem już czym mam depilować nogi bo po każdej depilacji mam je czerwone
eve a niby mówia ze na córke kobieta właśnie brzydko wygląda....kolejny przesąd który się nie sprawdza. ja też mam strasznie suchą skórę, nie wiem już czym mam depilować nogi bo po każdej depilacji mam je czerwone
SophieAnne25
A ja rosnę i rosnę i wreszcie widzę ten mój brzuch. A jem teraz za 5, a potem mi niedobrze.
sabib ja też tak mam ale u mnie jest jeszcze gorzej, tak mnie nogi swędziały po ostatniej depilacji, że nie mogłam wytrzymać. Poza tym moja skóra jest tak delikatna, że lekkie drapanie i już mam dosłownie rany na łydkach. A żadnego balsamu używać nie mogę bo mam od razu kropki na całym ciele.
sabib ja też tak mam ale u mnie jest jeszcze gorzej, tak mnie nogi swędziały po ostatniej depilacji, że nie mogłam wytrzymać. Poza tym moja skóra jest tak delikatna, że lekkie drapanie i już mam dosłownie rany na łydkach. A żadnego balsamu używać nie mogę bo mam od razu kropki na całym ciele.
twilight
SophieAnne a może pomoże Ci oliwka dla niemowląt? Ja czasem używam Bambino i bardzo sobie chwalę. Zwłaszcza po depilacji. Ostatnio kupiłam inny żel do golenia bo mojego nie było a akurat mi się skończył i niestety uczula. Więc dodatkowo swędzi straszliwie. :-(
reklama
ania-aneczka
Eve to pewnie ubranka na 56 cm na nie zbyt długo Ci styknęły skoro mała 56 sie urodziła co?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: