reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mysza ale Ty chudzina jesteś :szok::szok::szok::szok::szok: nooo ale brzusio już zaczyna wystawać :) Cudny :)

reklama
Mysza - łooo matko Ty taką chudzinką jesteś że ja takiego brzucholka to nie miałam nawet jak nie byłam w ciąży. Ja ogólnie szczupła jestem ale mam od wieków problemy z oponką po mamuśce więc u mnie ten brzuchol to nie do końca taki tylko ciążowy. Miałam plan żeby się z tym tłuszczykiem uporać przed 2 ciąża ale jakoś nie wyszło będzie więc roboty po ciąży.
Gratuluję więc i zazdraszczam takiego malutkiego czysto ciążowego brzucholka :-):tak:

19 tygodniowy brzuszek.jpg:)

reklama
Kaliope- ładny zgrabny brzuszek ;-)

Dziewczyny - ja to jestem chyba jakimś wyjątkiem. Powiem Wam tak. Nigdy wcześniej nie miałam tak fajnej figury, jak właśnie po ciąży. Może to po karmieniu cycem. Z brzuchem nie mam problemów jest zawsze płaski, bo mnie idzie w biodra. Ale wbrew opiniom lekarzy - miednica, która rozeszła mi się w ciąży, po ciąży wróciła do stanu pierwotnego, a nawet powiem więcej - straciłam biodra !!!... Długo się nie nacieszyłam tym stanem :-D Znowu pierwsze co to rozeszła mi się miednica :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry