reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny ostatnio czytałam że te swędzące plamy to ponoć często się zdarzają w ciąży i że trzeba wtedy stosować wszystko dla alergików i wrażliwej skóry, a jak nie pomaga to iść do dermatologa.

mnie swędzą piersi od środka... czytałam, że piersi i brzuch na zewnątrz swędzą od rosnącego brzucha, skóra zaczyna się napinać:)

Ja tu w innym dziale pytam o sposoby na egzeme, a widze że tutaj dyskusja pełną parą o problemach skórnych :-D Mnie uczuliła pasta do podłóg i nie umię się tego badziewia od piątku pozbyć, nie pomaga nawet maść robiona z apteki na AZS :dry:
A skóra to mnie wszedzie swędzi, na lewej łopatce i prawej kostce wyskoczyły mi suchy plamy. W ogóle w tej ciazy to masakra :szok: Cały czas coś nie tak, a w pierwszej to miałam problem "tylko" z twardnieniem brzucha i anemią.. Dodatkowo strasznie mnie krzyż boli, ból promieniuje do prawego pośladka i nogi. Lekarz mówi że dzidzia mi uciska na nerw kulszowy i trzeba wytrzymać. Masakra, ąz boję się co to będzie później :crazy: Ja w pierwszej ciązy miałam mały brzuszek, pod tunikami sie chował, a mały też urodził sie 56cm i 3500g :tak: Szkoda że fotki brzuszka nie mam, teraz mam zamiar zrobić jak tylko będzie co nieco widać, bo narazie to prawie nic :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry