- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
majuffka, Mysza, kaliope, śliczne brzuszki
Mysza, rzeczywiście miałaś mały brzusio
Mysza, rzeczywiście miałaś mały brzusio
Agulka2012
dziewczyny ostatnio czytałam że te swędzące plamy to ponoć często się zdarzają w ciąży i że trzeba wtedy stosować wszystko dla alergików i wrażliwej skóry, a jak nie pomaga to iść do dermatologa.
agucha1986
wy tu o włosach o plamach a mnie mega swędzi brzuch - pewno rośnie
Ja tu w innym dziale pytam o sposoby na egzeme, a widze że tutaj dyskusja pełną parą o problemach skórnych Mnie uczuliła pasta do podłóg i nie umię się tego badziewia od piątku pozbyć, nie pomaga nawet maść robiona z apteki na AZS
A skóra to mnie wszedzie swędzi, na lewej łopatce i prawej kostce wyskoczyły mi suchy plamy. W ogóle w tej ciazy to masakra Cały czas coś nie tak, a w pierwszej to miałam problem "tylko" z twardnieniem brzucha i anemią.. Dodatkowo strasznie mnie krzyż boli, ból promieniuje do prawego pośladka i nogi. Lekarz mówi że dzidzia mi uciska na nerw kulszowy i trzeba wytrzymać. Masakra, ąz boję się co to będzie później Ja w pierwszej ciązy miałam mały brzuszek, pod tunikami sie chował, a mały też urodził sie 56cm i 3500g Szkoda że fotki brzuszka nie mam, teraz mam zamiar zrobić jak tylko będzie co nieco widać, bo narazie to prawie nic
A skóra to mnie wszedzie swędzi, na lewej łopatce i prawej kostce wyskoczyły mi suchy plamy. W ogóle w tej ciazy to masakra Cały czas coś nie tak, a w pierwszej to miałam problem "tylko" z twardnieniem brzucha i anemią.. Dodatkowo strasznie mnie krzyż boli, ból promieniuje do prawego pośladka i nogi. Lekarz mówi że dzidzia mi uciska na nerw kulszowy i trzeba wytrzymać. Masakra, ąz boję się co to będzie później Ja w pierwszej ciązy miałam mały brzuszek, pod tunikami sie chował, a mały też urodził sie 56cm i 3500g Szkoda że fotki brzuszka nie mam, teraz mam zamiar zrobić jak tylko będzie co nieco widać, bo narazie to prawie nic
reklama
gadam, że brzuszek z deczka wywaliło, to się pochwalę )
śmieszny jest, taki szpiczasty ;D
Zobacz załącznik 434723
śmieszny jest, taki szpiczasty ;D
Zobacz załącznik 434723
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: