reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja chcę już mieć taki brzuch jak nadalka! Potem pewnie będę chciała już nie mieć brzucha ;-)

reklama
brzuszki jak malowane :)

ja tak patrzę i patrzę i też chyba rosnę jak głupia... z dnia na dzień coraz większy a co będzie później....:szok:

agucha1986 pochwal się mieszkankiem swoich córeczek, nie daj się prosić :-) Ja nadalki nie dogonię, od dwóch tygodni całkowity zastój w "rozroście" - codwutygodniowa tradycja:

:crazy:

No to prawda, ze nagle, jak zacznie rosnac to masakra... Mnie sie wydaje, ze z dnia na dzien wiekszy.. Juz mnie moja kurtka zaczyna jakos tak cisnac...A lekarz powiedzial, ze teraz to w przeciagu tyg dzidzia spokojnie x2 na masie przybierze... Hmmm... Co to bedzie, co to bedzie ;-)

reklama
martulka chyba źle zmierzyłaś ;p widać że troszkę większy - chyba że się tak wypięłaś :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry